En vindfull mandag

Categories Blogg

Den ene morgenen slår den andre, ihvertfall når det gjelder situasjoner som vekker meg. Idag ble jeg vekket av at en liten gutt kom dansende inn på rommet mitt, fra stua kunne Kaptein Sabeltanns flotte sangstemme høres.

Skyvedøren ble smelt opp, og en liten gutt kom turnende inn klokka 07.10. Ingen tvil om at det var en ny rar uke på gang, men det finnes ingen bedre måte å bli vekket på enn av en liten dansende gutt. Det var bare å skru opp musikken og stemme i så godt man kunne, han er suveren.

Denne mandagen har vinden ult rundt hushjørnet, men det stopper ikke oss. Så etter første innlegg var publisert, og etter ca 20 minutter med overtaling om at en liten dansemann måtte vaske munnen, bar det rett ut. Som vanlig startet vi med sykling, det må noen runder med fart og spenning før man kan gjøre noe annet.

Plutselig oppdaget Isak sin grønne bil, det er liksom litt vår i luften når den blir trukket ut av garasjen. Men det skulle vise seg fort at bilen måtte ha vårservice, batteriet var nesten flatt. Midt i bakken begynte bilen å fuske, nå var gode råd dyre. Men som en erfaren sjåfør, så ringte Isak etter veihjelp, og det skulle vise seg at hjelpen var nær.

 

Mamma sin rullestol kan brukes til så mangt, og etter litt skubbe hjelp så nådde vi omsider toppen. Men da var det bare å snu, for bilen måtte på verksted. Så da måtte veihjelpen tilkalles på ny, det har vært en travel dag på jobb.

Nå har vi ikke sett min mor og far på dagesvis, isolerte sitter vi på hver vår kant. Men idag fikk vi i det minste prate med de gjennom døren, min foreldre kom nemlig med hjemmelaget fiskegrateng. Det var så godt å se at de er i god form, det beroliger både sinn og sjel. Bonusen er at middagen i morgen er i boks, og det til vill jubel fra hele familien.

Jeg har gitt grei beskjed til gubben, og nå har vi det skriftlig også kjære, så det er bare å sette igang! For når dette er over har jeg bare et ønske, et ønske jeg føler meg snytt for. Hva hendte egentlig med 40 års dagen min?? Fortjener jeg ikke den festen jeg har ønsket meg i lengre tid liksom?? Skal jeg vente på en halvgammel gubbe ja da må jeg vel vente lenge, såpass kjenner jeg han.

Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet, hvem ville ikke vært det. For planen var at en venninne av meg og en gubbe skulle ordne noe, men ingenting har skjedd. Så jeg må vel ta saken i egne hender, for en fest skal jeg ha. Det blir for dumt og skylde på et virus, alt kan avbestilles dersom det ikke går.

Men tenk så flott, en høstfest for å feire livet. En fest med alle mine nære og kjære, samle alle til et godt lag. For vi trenger å feire livet, feire at vi forhåpentligvis vant over et virus, og hva passer vel bedre enn en kjempefest…

Rettigheter : tegninger.no

4 kommentarer

4 thoughts on “En vindfull mandag

  1. Så gøy med utebilder fra Breistein og Isak med Trønderbart. Blir lange dager for liten og stor nå om dagen. ❤️😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *