En uvelkommen gjest…

Categories Blogg

Jeg var pottesur når jeg våknet idag , natta hadde vært dårlig og når jeg i tillegg våknet opp av at vaskemaskinen var satt på , ja da var det gjort for min del . Jeg eier ikke tålmodighet for tiden , noe som er svært ugunstig når man er i en situasjon som min . Så når jeg satt på toalettet idag morges og ventet på at de skulle bli ferdig , så tenkte jeg at dette kom til å bli en lang dag.

Jeg sa jo det var blåmandag igår , for vet du hva dagen endte med? Joda, min datter kom hjem fra trening med en brukket fing. Jeg vet ikke hva det er med den jenta og denne tiden , for hvert år på denne tiden så brekker hun et eller annet . Dette er tredje året på rad , enda godt det bare var en fing denne gangen , det er ikke lett å være fotballspiller.

Så hun har tilbrakt formiddagen på legevakten , med røntgen og teiping av fingre. Da var det godt vi kunne møtes på kafé etterpå , en liten trøst ihvertfall . Jeg hadde jo noen ærend jeg måtte få unna , deriblant sko. For jeg eier ikke finsko, ikke at jeg har særlig behov for det heller . Men det er nå greit å ha et par som kan passe til enhver anledning , og det fant jeg idag . De var helt fantastisk å ha på foten , det var akkurat som om de var skreddersydd til føttene mine . Så nå er alt klart , nå er det bare pakking igjen .

Det var når vi satt på kafeen med mine foreldre at jeg kjente det , en ubeden gjest meldte sin ankomst. Jeg tror jeg stresser litt , det er jo mye som skjer om dagene . Så da er det uungåelig, hodepinen er et faktum . Da var det ekstra godt å komme hjem i godstolen igjen , få hvile seg litt før det braker løs her .

For ikveld kommer Ukebladet Hjemmet på besøk , vi har et intervju vi gleder oss til . Men jeg lurer nå på hva vi skal gjøre med Isak , han hater jo når mamma og pappa gir oppmerksomhet til andre enn han selv . Igår når vi hadde den litt uanmeldte assistenten på besøk , ja da fant Isak ut at dette var kjedelig .

Det var turning på gulvet , hopping i sofaen , og roping og hoiing. En ting var ihvertfall sikkert , det var ikke mye rom for en samtale. Men idag er vi i det minste forberedt , så jeg skal nok finne på noe lurt.

Jeg fikk en gave idag også , jeg føler nesten at jeg har fått en ny tante. For en tidligere kollega av mamma er altfor snill . Hun overøser meg med gaver så jeg blir helt rørt . Idag fikk jeg et nydelig skjerf som jeg kan bruke til kjolen min , tusen takk kjære deg .

Nå skal jeg bare ligge på lading her , jeg trenger en hvil på øyet . Så nå gjenstår det bare å ønske dere en strålende kveld , så må dere krysse fingrene for meg , jeg trenger det…

 

6 kommentarer

6 thoughts on “En uvelkommen gjest…

  1. Fingre og tær var krysset! Spent på å se resultatet 😊 Og for et nydelig skjerf!😍
    Ønsker deg en god natt💙💤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *