En travel formiddag…

Categories Blogg

Husfreden er ihvertfall fortsatt intakt etter storoppgjøret i går. Det var kanskje like greit at det endte 0-0, selv om jeg syns United hadde fortjent å gå av med seieren.

Det ble plutselig så travelt her, sånn er det bare noen ganger, det skjer uventede ting som bare velter hele dagsplanen. Jeg begynte mandagen som vanlig med fysioterapi. Men idag hadde jeg også en avtale med fysioterapeut fra Haukeland sykehus. Hun skulle komme å gjøre noen innstillinger på hostemaskinen min.

Jeg har pleid å bruke den en gang om dagen, men har liksom aldri klart å venne meg til den. Det har vært ukomfortabelt og bruke den, jeg har ikke følt at jeg har har hatt kontroll på inn og utpust. Før hun kom sendte jeg assistenten på butikken for å handle både frokost og matvarer. Rett før Fysioterapeuten kom, ringte assistenten hjem og fortalte at hun hadde punktert. Heldigvis har jeg min datter hjemme siden det er vinterferie, så jeg var ihvertfall ikke alene.

Da var det verre med frokosten. Men det positive er at nå er hostemaskinen innstilt på et program som jeg er komfortable med, så nå er det bare å ” kjøre” på.

Det er så deilig at ungdommene i huset har vinterferie, nå får vi masse tid sammen med hverandre. Jeg og min datter hadde ihvertfall lagt planer om å se Hotel Cæsar i noen timer i dag. Men nå er det full krise i heimen, for nå har vi sett alle episodene, og det er ikke flere sesonger!! Ifølge Tv2 kommer det heller ikke noen ny sesong. Hva er det dere gjør mot oss?? Tenk å ødelegge familiehyggen på den måten!!

Så nå blir det ifølge min datter opp til meg og finne en ny serie å se på. Hun vet å gi meg utfordringer den jenta der. Jeg tar gjerne imot tips om dere har noe å anbefale. I mellomtiden er det bare å lete igjennom alt av serier som er å oppdrive, i håp om å finne noe som kan berge vinterferien.

Isak var fornøyd og sliten etter ridning i går. Han sovnet i bilen allerede før vi hadde forlatt parkeringsplassen utenfor stallen. Det var egentlig like greit at han fikk lade seg opp litt, siden det enda var mye igjen av dagen.

 

Min mann tok han med seg ut i går mens vi så på kamp. Planen var å vaske bilene i husstanden. Hva tror du skjer når en treåring møter en høytrykks spyler for første gang?? Jeg hørte han helt inn, overbegeistret og lykkelig hylte og lo han sånn at det var en fryd å høre på. Det var en lykkelig treåring som satte i gang med arbeidet full av pågangsmot og arbeidslyst.

Alt ble spylt minst ti ganger, bilen min har aldri vært så ren, og trærne i hagen har fått vann nok for resten av dette året. Men det var ihvertfall en lykkelig og stolt gutt som kom inn til mammaen sin og kunne fortelle at nå var bilen ren. Kvelden ble avsluttet med mammakos og “vennebyen”. Det er ingenting som slår å få han på fanget mitt for litt kos. Det er rene skjære terapistunden for meg.

Nå skal vi hente han i barnehagen, lage middag og nyte resten av ettermiddagen. Håper dere alle har fått en fin start på uken….

 

2 kommentarer

2 thoughts on “En travel formiddag…

  1. 2 serier jeg synes har vært artig å se på eller som jeg synes er gode er “Lie to me” og “Nashville”. Men alt kommer jo an på smak. Jeg synes No disse var til å anbefalle, greie til å slå ihjel noen timer😉 ha en fortsatt god vinterferie til dere☺️

    1. Tusen takk for tips 😊”Lie to me” har vi sett og den falt virkelig i smak. Nashville skal jeg gjerne sjekke, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på den tidligere. Jeg brukte å se på den tidligere og syns den var bra, så den tror jeg må taes opp igjen 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *