En syngende tirsdag…

Categories Blogg

Jeg var sliten idag når jeg våknet, det tar på å være arbeidsleder til tider. En BPA ordning kan være fantastisk på mange måter, retten til å bestemme over eget liv er en gave når man blir alvorlig syk eller skadet. Men det kommer med en pris, og noen ganger koster det mer enn det smaker. Så ja jeg er sliten idag, lei av å stadig møte på de samme problemene om og om igjen.

Hele BPA systemet bør endres, for slik som det er idag passer ordningen kun for noen. Det er for mye ansvar som havner på arbeidsleder, og for lite ansvar på firmaene selv. Jeg er lei av å måtte ordne med bemanning når uventede ting oppstår, det er ikke riktig at den som er syk skal være den som må ordne opp.

 

 

Rettigheter: tegninger.no

 

Hver måned betaler jeg mye for å kunne få den hjelpen jeg trenger, men jeg føler noen ganger at pengene blir kastet ut vinduet . Det føles som om jeg betaler for en tjeneste som jeg selv arbeider i, jeg gjør jobben men må likevel betale. Egenandelen for en BPA ordning har bare blitt høyere de siste årene, og nå ryker det et par tusen ut av kontoen min hver måned. For en som kun har uføretrygd og leve av hver måned så er det mye penger, og ihvertfall når ordningen ikke fungerer optimalt.

Men nok om det , livet går videre uansett. Jeg har selv funnet en ordning for denne uken, etter mye om og men har jeg nå skaffet hjelp. Løsningen innebærer at nattevakten nå går dag, jeg har mer behov for at ting fungerer på dagen enn på natta. Så nå må jeg bare prøve å senke skuldrene, samle opp igjen krefter til resten av uken.

Heldigvis har jeg noen fantastiske barn, og de vet alltid hvordan de skal få humøret mitt opp. Takk og lov for at det er sommerferie , for det innebærer at jeg har de rundt meg til enhver tid. Idag kom både min datter og nest eldste sønn inn i min lille stue for å muntre meg opp, og det betyr så uendelig mye for meg.

Isak har også bidratt til å gjøre dagen god, og det helt uten å vite om det selv. Han har begynt å synge etter sanger på radioen, og nå er det engelske sanger som har blitt det store. Han er så fin når han sitter i baksetet og synger, da kan jeg ikke annet enn å smile. Klippe seg fikk han også gjort idag til min store overraskelse, for plutselig sto han fremfor meg så stolt og kry. Assistenten hadde klippet han i all hemmelighet, så nå har han også fått sommerklippen.

 

 

Før
Og etter.Belønningen ble pannekaker

 

Så jeg har kommet meg igjennom denne dagen også uten de helt store problemene, og nå er det snart enda en mindre dag til vi reiser. For ferie blir det uansett, og tanken på den er det som holder meg oppe. Nå må jeg bare få de siste brikkene på plass, så kan sommerferien komme for meg også….

4 kommentarer

4 thoughts on “En syngende tirsdag…

  1. Se den fine gutten! Med sommersveis og klar👍 Sabeltanns vekker gode minner om bestehjertene for noen år tilbake!_____og de va akkurat litt for sen til å se båten hans ytterst i fjorden😍

    Gleder mæ med dæ; og ser fram tel å følge dokker på turen nordover👏

    Ha en nydelig tirsdagskveld 🌷

    1. Ja det var en stor opplevelse for en liten gutt når vi dro til Dyreparken ifjor , øynene var store som klinkekuler når vi kom inn i Kaptein Sabeltann sitt rike 🤗💜

  2. Håper BPA snart skal evalueres! Det er en FOR stor byrde å måtte ha,for en som allerede har nok fra før! Det gjelder maaaaange❤️ Så, det må forandring til!!!! Klem

    1. Ja jeg får ukentlig meldinger fra mennesker som er i samme situasjon , og det er skremmende å lese om den daglige kampen de må igjennom.Det trengs en evaluering som du sier , og det skulle ha vært gjort for lenge siden💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *