En “svett” dag langs landeveien…

Categories Blogg

Fremme!!! For en dag, for en tur! Det har gått over all forventning, hele kjøreturen har gått knirkefritt, vi kjørte til og med rett inn på ferga i Tørrvikbygd, snakk om flaks altså. Isak har vært eksemplarisk hele turen, ja bortsett fra når han våknet etter en lur rett før Evje og oppdaget en lekeplass som pappaen ikke ville stoppe på, da kom det noen “jegerleiavåkjøre” tårer. Men bortsett fra det har det gått som en lek.

Er det ikke typisk at første dagen av ferieturen da skulle det bli tropevarme. Jeg tror vi har hatt 30 grader hele veien. Overalt hvor vi kjørte så vi mennesker som badet og koste seg, da ble det ekstra tungt og tilbringe dagen langs veien. Vi hadde noen små pauser, og det var ikke før vi kom til Evje at middag ble servert. Det var virkelig på tide, for da var blodsukkeret mitt så lavt at det gikk ut over humøret. Men to slush og pizza fikk meg tilbake til normalen igjen.

Nå ligger vi rett ut på hotellrommet og nyter stillheten. Assistenten tok nemlig på seg oppdraget med å “lufte” både bikkje og liten gutt, og det trengtes, for maken til energi har jeg ikke sett på lenge. Han har virkelig behov for å frese av seg litt etter så mange timer i bilen. Det er så deilig å ha med assistenten, det gjør at vi kan slappe av litt innimellom.

Imorgen venter Dyreparken på oss. Det er meldt minst like varmt i morgen, så det kan bli utfordrende. I går bestilte vi billetter til toget som går gjennom Hakkebakkeskogen, jeg gleeeeder meg til å se reaksjonen til Isak når klatremus dukker opp, gjett om vi har sett filmen ørten ganger. Hele dagen i morgen kommer til å bli smekkfull med opplevelser, og for en liten gutt blir dette en uforglemmelig ferie. Tenk at jeg er så heldig som får være her og dele disse øyeblikkene sammen med han, jeg er så takknemlig at jeg nesten ikke har ord.

Nå skal vi ta oss en kveldstur i denne vakre byen før det blir for sent. Jeg håper dere har det bra, og at dere overlever varmen.

Klem fra det “blide” sørland… 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “En “svett” dag langs landeveien…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *