En rolig start på uken…

Categories Blogg

Nå er det bare en uke igjen til jeg skal legges inn på sykehuset , en planlagt innleggelse vel og merke. Lungelegen vil nemlig teste ut en annen pustehjelp maskin på meg som jeg eventuelt kan bruke om natten , selv om pustestoppene mine ikke er så mange enda så vil han gjerne teste denne maskinen. Den jeg har nå klarer ikke ta unna alle pustestoppene mine , og når lungelegen min er en perfeksjonist i tillegg så vil han gjerne prøve.

Så selv om jeg egentlig kunne droppet det så sa jeg ja , for med denne maskinen følger det med en ny maske. Som dere vet så har jeg slitt med den masken jeg har i det siste , så håpet er at jeg klarer å venne meg til denne nye masken slik at jeg slipper flere problemer. Jeg har prøvd denne nesemasken før , men jeg har aldri lagt med den om natten før. Så den 11 Mai skal jeg sove på sykehuset i noen netter , forhåpentligvis holder det med to.

Natten i natt har ikke vært noe bedre dessverre , men jeg fikk heldigvis hentet inn litt søvn på morgenkvisten. Som alltid kom jeg meg opp til normal tid , men det som var litt uvanlig i dag var at jeg hadde assistent helt til 19 idag. Faktisk har jeg det hele tre ganger denne uken , ting begynner faktisk og normalisere seg igjen. Vi har alltid hatt ti timers vakter her , men siden vi har vært inne i en sårbar situasjon bemanningsmessig det siste året så har vi kun hatt hjelp til klokken 16.

Så idag trengte jeg ikke stresse med noe , det vi ikke rakk på formiddagen kunne vi ta igjen på ettermiddagen. Men det beste er at jeg ikke trengte å mase på gubben i dag når han kom hjem , han kunne gjøre det han ville uten å tenke på meg. Dessverre regnet det når jeg sto opp idag , men utover ettermiddagen kom solen tilbake. Så da var jeg snar med å komme meg ut , jeg må jo benytte meg av hjelpen når jeg har den.

Jeg har brukt ettermiddagen til og ordne ute , bytte teip på noen av perleriene til Vibbedille blant annet. Det var minst en som hadde løsnet ,  men heldigvis har jeg kjøpt inn en hel rull med ny teip. Dessuten måtte vi jo finne på noe med 17 Mai hjerte som en liten gutt hadde laget , og det ble festet til en blomster pinne.

Dagen har vært god den , det var godt å kunne bruke tiden på det jeg ville uten og plage gubben. Nå prøver jeg å bestikke min datter til å pusse ned de gamle spise møblene mine som jeg har ute , og jaggu ser det ut som vi har kommet til enighet. Vi har nemlig så mange ting nede i garasjen som ikke blir brukt lenger , så planen er å selge unna det meste. Jeg har sagt at min datter kan beholde pengene vi får mot at hun pusser ned møblene , en vinn vinn situasjon for begge parter. Nå ser jeg bare frem til morgendagen , jeg har nemlig hjelp til 19 da også , og da skal jeg endelig dekorere gangen ferdig…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *