En rar tirsdag

Categories Blogg

Hele dagen har vært rar, ja den startet annerledes også. For idag er første gangen en liten gutt ikke kom inn og tok farvel med mammaen sin, han hadde en dårlig start på dagen. Jeg hørte de kranglet på badet, og jeg visste hva det kom til å ende med…

“Nei pappa, ikke DEN buksen” ropte en trøtt liten gutt. Det er sannelig ikke lett å velge så tidlig på morgenen. For selv om en liten gutt er heldig som får en rolig start på dagen hver eneste dag, så er ikke det alltid nok for en liten gutt. Han kan også ha dårlige dager som oss, og for han er det vanskelig å sette ord på disse følelsene.

“Bestem deg nå Isak, dette har vi ikke tid til” sa en utålmodigheteneriferdmedårenneut gammel gubbe, ja kjære, selv du begynner å dra på årene. Og selv om min bror sammenlignet deg med Bruce Willis på Vixen, så betyr ikke det at du er det. Men det hører med til en annen historie.

Gubben tok frem den buksen han trodde Isak hadde pekt på, og smelte skuffen ekstra hardt igjen.

“VRÆÆÆÆÆL, ikke DEN”

Men da var tålmodigheten over hos min mann, noe som egentlig ikke er uvanlig når jeg tenker meg om. Men noen svakheter har vi vel alle, noen mer enn andre kremt kremt.

Så det hele endte med at en liten gutt trampet ut døren her, uten å veksle en tanke på mammaen sin noe som er fullt ut veldig forståelig. Men hele dagen har vært rar, noen mailer jeg ikke har forstått meg på, og uvanlige henvendelser.

Noen dager er bare litt rare, det er akkurat som de ikke passer inn i uken, de passer ikke til navnet sitt. Har du noengang tenkt over hva de ulike dagene i uken betyr for deg, hva tenker du på når jeg sier mandag feks? Eller fredag for den saks skyld.

Meg og mine grublerier altså, her skal jeg fortelle om hvordan dagen har vært og så ender jeg helt ut av sporet, men det er litt typisk meg.

Men selv om dagen har vært litt rar, så har den likevel vært god. Jeg fikk en stor bjørneklem av en liten gutt når han kom hjem, og fikk høre i detalj om hvordan dagen på “skolen” hadde vært. Ja for Isak er allerede begynt å glede seg til skolen, enda det blir leeenge å vente. Så hver morgen (ja utenom idag) kommer han inn og sier “hade mamma, nå skal jeg på skolen”, og jeg spiller selvfølgelig med.

Det er det fine med å ha en liten gutt i hus, du vet aldri hva som venter deg. Så selv om frustrasjonen kan stå i taket noen ganger, og selv om du blir både trøtt og lei. Så er gledene større, gleder jeg aldri ville fått hadde det ikke vært for han…

2 kommentarer

2 thoughts on “En rar tirsdag

  1. Så fint bilde av deg og Isak ❤️ Det er rart med de dagene. Jeg opplever at hver dag i uka, gir meg en følelse som er spesiell for akkurat den dagen. Jeg har vinterferie fram til neste tirsdag, så denne uka vil det bli tullball med alle dagene. Jeg håper du får en rolig og god natt, samt en fin onsdag 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *