En nervøs sitring…

Categories Blogg

Jeg var super stresset i går, redd for alt som kunne gå galt. For er det en ting jeg er flink til, så er det nettopp å krisemaksimere. Hva hvis jeg fikk mye slim, klarte min mann og assistentene å håndtere alt, hvordan ville det gå når jeg skulle sove, som du sikkert forstår, mange tanker på en gang.

Men det viste seg fort at vi er blitt godt opplært, og hvis de rundt meg skulle glemme noe, så er jeg snar med å irettesette de kan du tro, jeg har nemlig stålkontroll etter tre uker på sykehus 😎 Det må jeg bare si, for et første døgn det har vært! Alle rutiner som jeg hadde før er kastet ut vinduet, og nye rutiner må på plass.

Det tar nok litt tid å finne ut av hva som passer best for meg i hverdagen, men jeg syns vi er godt på vei mot en plan. De er nå flinke de assistentene mine, jeg ler litt innimellom, for enkelte er mer vimsete enn andre. Det blir litt mye armer og bein til tider, men det ender som oftest godt til slutt.

Jeg la meg tidlig igår, rundt halv ti var jeg plassert i senga. Det var rart og godt på samme tid og ligge i sin egen seng igjen, mest godt vel og merke. Jeg kjente på engstelsen for hvordan dette skulle gå, men så fort min mann hadde tullet meg inn med puter og dyner, så fant jeg roen til slutt. Datamaskinen ble plassert fremfor meg, min mann rigget seg til på en madrass, det var på tide å ta kveld.

Etter at hjemmesykepleien hadde vært å tatt bipap maskinen på, senket roen seg i huset med det rare i. Jeg så litt på en serie, men det gikk ikke lang tid før jeg kjente øynene gled igjen. Jeg ble helt forfjamset når jeg våknet og så at klokken var 0545, herlighet, jeg hadde jo sovet uavbrutt hele natten igjennom! Det er jo rett og slett helt utrolig! Snakk om å få en perfekt første natt hjemme, jeg tror min mann var like overrasket som meg, han slapp unna denne første natten.

Så var det tid for morgenstell, jeg var glad de var to, og det kommer de til å være fremover også. For jeg er heldig jeg, heldig som har fått innvilget en kombinasjon av BPA og hjemmesykepleien. Så hver morgen kommer de fra hjemmesykepleien og hjelper til med morgenstellet. En trygghet for både meg og assistentene.

Så nå sitter jeg her og kommanderer assistenten rundt, for nå skal huset pyntes. Håper dere har en strålende fredag, for det har jeg nemlig…

 

3 kommentarer

3 thoughts on “En nervøs sitring…

  1. Jeg koser meg når jeg leser det du skriver og er glad for at du har en strålende dag 💗 💗🙂 Det høres hyggelig ut med pyntingen, har pyntet litt her jeg bor. Godt du sov hele natten 🙂 Ha en super kveld 🎄🎅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *