En mail fikk frem smilet ☺

Categories Blogg

 

Vet dere, jeg har ikke ord igjen lenger. Like greit at jeg ikke kan snakke så godt, for idag er det ingenting som kommer ut likevel 😂Nå er jeg faktisk målløs, og alt på grunn av en mail.

Nå er det ett år siden jeg startet denne bloggen, og lite visste jeg hva jeg bega meg ut på. Det har vært en bratt læringskurve, og ettersom jeg må skrive og gjøre alt med øynene så har det til tider vært en tålmodighetsprøve også. Men veien har blitt til underveis, og det har gitt resultater.

Jeg har fått satt fokus på ALS gjennom utallige medieoppslag, men jeg har også fått delt min hverdag på godt og vondt sammen med dere. Daglig blir jeg overøst med fine meldinger og støtteerklæringer fra dere fantastiske lesere, dere gir meg ny pust til å fortsette å leve.

Men idag fikk jeg altså en mail som jeg absolutt ikke hadde forventet. Mailen kom fra Bloggawards og overskriften var “vi elsker bloggen din”. De har gått igjennom alle bloggene på jakt etter de 20 beste mammabloggene. 

Jeg er altså blitt plukket ut til denne listen, i godt selskap med andre fantastiske mammabloggere. For en anerkjennelse og få på en mandag, jeg ble helt satt ut her jeg satt!

Dette hadde aldri gått uten dere. Det er tross alt dere trofaste lesere som bidrar til at jeg kan fortsette med dette, det er ikke så alt for lenge siden jeg hadde rundt 500 side anvisninger per døgn, men idag lå jeg med over 2000. Det er fryktelig mye arbeid som medfører når man blogger, mer for meg som må skrive alt med øynene. Da er det ekstra kjekt å bli anerkjent på denne måten, og det er veldig gøy å se at jeg kan klatre litt på blogglisten. For det betyr at jeg når ut, at det jeg brenner for blir fanget opp.

 

Denne bloggen har åpnet en helt ny verden for meg, jeg har funnet en plass i samfunnet igjen. Jeg husker enda hvor nervøs jeg var når jeg skrev mitt aller første innlegg, ville jeg ha noe å by på? Ville noen i det hele tatt gidde å lese det jeg skrev? Men for et år det har vært, det har vært en reise jeg aldri hadde trodd jeg skulle få oppleve. Så i kveld sitter igjen med et stort smil rundt munn, et smil av ren glede. Jeg tror faktisk jeg skal kjøpe meg en flaske champagne i helgen og feire 1 års jubileum. 

Tusen takk for at dere følger meg på min reise 💜

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *