En livlig lørdag

Categories Blogg

Igår kveld fikk jeg på meg både det ene og det andre , jeg følte meg som et forsøksprosjekt når jeg la meg. Det ene apperatet etter det andre ble festet til kroppen min , noe som ikke lovet bra for nattesøvnen. Etter mye om og men kom jeg og lungelegen til en midlertidig enighet , istedenfor å legge meg inn skulle jeg ta en søvnregistrering hjemme. I to netter må jeg ligge med apperatene , men det er en liten pris og betale.

Jeg velger heller to netter hjemme enn på sykehus , men det spørs om det ikke ender med det likevel. For hvis legen ikke klarer å rette på innstillingene og blir fornøyd med nattesøvnen min , så ender jeg vel opp på sykehuset uansett. Men foreløpig konsentrerer jeg meg om disse nettene , jeg har måtte lære meg og ikke ta sorgene på forskudd.

I tillegg ble det en tung kveld igår , små ting fikk det til å briste. Jeg er nok ekstra sårbar nå når jeg ikke er iform , det skal ikke mye til for å vippe meg av pinnen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg hangler sånn for tiden , jeg blir liksom ikke helt bra. Heldigvis er jeg ikke verre heller , jeg føler meg stabilt dårlig rett og slett.

Gubben skjønte nok at jeg var lei igår , ja det skulle ikke akkurat mye til for å skjønne det. Noen ganger kommer det premenstruelle udyret frem , og igår tok det helt over min kropp. Da er det ingenting som nytter , når udyret først har kommet frem er hele verden i krise. Ihvertfall min verden , kranene åpnet seg for full styrke.

Men noen timer på øyet løser det meste , humøret var heldigvis bedre idag . Ja jeg kunne nærmest høre hvordan gubben pustet lettet ut når han kom inn til meg i morges , kjerringa var tilbake til normalen. Ihvertfall når det kom til sinnsstemningen , den fysiske biten var fortsatt litt skral.

En ting er ihvertfall sikker , denne lørdagen har vært full av liv. For selv om jeg ikke har energinivået på plass så er det noen som har det , de tar igjen alt det jeg ikke får utløp for. Det har nemlig vært et forferdelig vær ute idag , foruten om regn og vind så har det også tordnet og lynt. Gubben prøvde seg i formiddag , tre små skulle ut og være. Men han snudde fort i neste øyeblikk , for når hagl store som klinkekuler kom som skudd ned mot bakken fant han ut at en innedag var ikke det verste likevel. Egentlig tror jeg gubben var redd for skallen sin , han har ikke akkurat mye og forsvare seg med.

Så her har det vært fullt liv idag , og jeg ville ikke hatt det på noen andre måter. Jeg har vært omringet av barnelatter i hele dag , noe som alltid hjelper på når man føler seg litt pjusk. Gubben har vært kokk i hele dag , biff til de voksne og pølser med pommes fries til barna. Alle var fornøyd bortsett fra en , jeg hadde ikke lyst på noen ting. Eller det var ikke helt rett og si , det var en ting som fristet når jeg våknet idag. Så nå sitter jeg her og venter , venter på at min eldste sønn skal komme hjem. Jeg har nemlig bestilt Mcdonalds mat , og nå håper jeg virkelig jeg får det i meg…

2 kommentarer

2 thoughts on “En livlig lørdag

  1. Håper Mc’Donalds smakte, og at formen din blir bedre. Ønsker deg og dine en fin søndag. Klem fra “de dype skoger.”❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *