En liten storm stopper ikke oss!

Categories Blogg

Jeg hørte det allerede i går kveld, vindstyrken var i ferd med å øke på. Finværet holdt altså en dag, dette må være den verste vinteren vi har hatt på lenge, værmessig altså. Men vi hadde bestemt oss, på tur skulle vi idag uansett. Så det var bare å få på seg ullklær og komme seg i bilen.

Isak var helt i hundre idag, så for å få ut litt av energien måtte vi leke supermann i dag tidlig. Han sprang rundt hele huset mens han ropte “jeg er raskere enn lynet“. Sikkert derfor han sovnet i bilen, ganske genialt spør du meg. Været var heldigvis ikke så galt som vi trodde, men vi valgte å kjøre rundt istedenfor å ta fergen, vi tok ingen sjanser.

Det er noe med å komme kjørende inn her, det er som å kjøre tilbake til barndommen. Jeg har stor glede av å vise min mann alle stedene jeg har en tilknytning til, hvor jeg var med på leirskole, disko og hvor vi dro på dans når vi ble gamle nok til det. Jeg og en barndomskamerat hang sammen som erteris gjennom hele oppveksten, og nylig fikk jeg et bilde som dro meg tilbake i tid.

Kjempe flott å komme inn for å se huset til min bror, under byggingen har de hatt meg i tankene. Jeg kan kjøre inn i garasjen og rett inn i huset, gjesterom har jeg også fått. Det er først nå vi ser hvor flott det kommer til å bli, med panoramautsikt og alt nytt kjenner jeg på misunnelsen. Men jeg er så takknemlig for at jeg nå får muligheten til å komme inn oftere , så når huset er ferdig så står jeg utenfor med kofferten klar 🤗

Litt rart å sitte og se på hytta vår rett over fjorden 

 

Ungene har nå storkost seg, alltid kjekt for Isak å komme inn til søskenbarna sine. Ekstra kjekt er det å leke i et uferdig hus, tenk at de kunne blåse såpebobler inne, det syns Isak var stor stas. Jeg syns det var så deilig å kunne sitte og skrive i slike omgivelser, jeg finner roen med en gang jeg kommer inn hit. Ja hadde jeg hatt penger nok så hadde jeg bygget meg en egen tilpasset hytte her inne, en drøm som kommer til å forbli med drømmen. Veldig kjekt at søskenbarnet mitt med familien også kom innom, det ble rene familietreffet.

Kokken lager pølser på primus, hvorfor gjøre det vanskelig når man kan gjøre det enkelt 🤗

 

Vi har hatt en flott dag på tur, og i dette øyeblikket sitter vi i bilen på vei tilbake. Denne gangen ble det ferga til Isak sin store glede. Været har bedret og alt er bare fryd og gammen. Nå skal vi komme oss hjem for å nyte resten av kvelden, det er jo premiere på hver gang vi møtes også ikveld. Jeg håper dere har det bra hvor enn dere er, så håper jeg kvelden blir god for dere alle.

PS : Husket å stemme? Det kan dere gjøre her….

6 kommentarer

6 thoughts on “En liten storm stopper ikke oss!

  1. Så flott at dere kom dere av gårde. Ser ut som at dere har hatt en hyggelig tur. Det var koselig å ” få være med på tur” 🙂ønsker deg og din familie en fin lørdagskveld 💜

  2. Så flott og høre du har hatt en flott dag, det er bare så fortjent. Tenk når huset er ferdig, de har jo hatt deg i tankene under bygging, og du kan dra dit med kofferten som du skrev. Ha en fortsatt fin kveld ❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *