En julete søndag

Categories Blogg

Har dere savnet meg? Ja gjett om jeg har fått hørt det i dag , det er ikke like populært at jeg tar litt fri. Men idag har jeg prioritert jula , skal vi bli ferdig så må mor nesten hive seg rundt også. Nå er jeg lei av å vente på hjelp , jeg kan ikke stole på en ordning lenger. Så derfor forbandt jeg meg på det i går kveld , nå var det ingen bønn lenger. Idag skulle hele familien settes i sving , det var det siste jeg planla før jeg sovnet i går.

Likevel ble det en treg start på dagen i dag , jeg har drømt så mye i natt at jeg var helt utslitt når jeg våknet i morges. Derfor ble jeg liggende helt til 11.30 , og det trengte jeg sårt. Det har vært så mye i det siste , alle problemer og utfordringer har slitt meg helt ut. Neste uke blir ikke noe bedre , jeg skal ha nye assistenter på opplæring hele uken. Jeg vet hvor krevende det er , og jeg grøsset bare ved tanken.

Så idag var det godt å bare kunne ligge , slippe å tenke på en utfordrene hverdag om så bare for en liten stund. Men til slutt måtte jeg bare komme meg opp , hviledagen måtte igjen brukes til alt annet enn hvile. Idag trosset jeg et virus også , jeg måtte nemlig en tur på Plantasjen. For idag skulle utgangspartiet pyntet , og jeg visste godt hvordan jeg ville ha det. Jeg var ikke før kommet inn på Plantasjen før jeg hørte navnet mitt ble ropt på , og plutselig var jeg havnet tilbake igjen i tid.

Selv etter så mange år så jeg med engang hvem denne damen var , det er rart hvordan tiden går men noen mennesker forandrer seg ikke. En dame sto ved min side , og jeg ble dratt tilbake til egen ungdomstid. Moren til en gammel ungdomsvenninne sto plutselig ved min side , og det var så hyggelig å se henne igjen.

Men jeg var jo på Plantasjen for en grunn , jeg var på jakt etter to små juletrær. Det hadde jeg nemlig lyst på i år , to små juletrær med lys i utenfor døren vår. I tillegg kjøpte vi en girlander som vi hang opp under taket. Det ble litt av et rabalder utenfor døren når vi kom hjem , været har ikke akkurat vært på vår side idag. Og når gubben i tillegg dro frem vannslangen og satte en liten gutt i arbeid med å spyle vekk alt løvet så gikk det som det måtte gå. For når nabobarna også kom for å hjelpe så levde en vannslange sitt eget liv der en stund , det var ikke bare bakken som ble spylt. Så idag har det kommet gloser fra både min datter og gubben , det har regnet fra alle kanter idag.

Vi ble nå ferdig til slutt , og mor er godt fornøyd med resultatet. Men gudene skal vite at det har kostet , jeg tror neppe føttene mine blir varme igjen med det første. Dagen ble avsluttet med både besøk og pizza , min storebror og fruen stakk innom på et lite besøk idag. Men nå har roen igjen senket seg , og det tror jeg gubben er veldig glad for. Han ligger nemlig rett ut på sofaen , og det siste jeg hørte før han sovnet var , “takk og lov for at det er et helt år til neste gang.”

 

9 kommentarer

9 thoughts on “En julete søndag

  1. Så fint det ble!!!
    Vi har ikke fått pyntet ute ennå. Krise. Men vi har bakt i dag, og jeg kan ikke mase for mye på gubben på en helg.
    Håper utfordringene med nye assistenter til uka går greiere enn du frykter.

  2. Så nydelig det ble hos dere med alle julelysene ❤️❤️❤️🎅⛄🎀 God adventstid ønsker jeg deg ❤️🤩

  3. Det er velfortjent at du tar en pause, det skulle jo bare mangle og resultatet av pyntingen ble et vakkert og stilfult pyntet pyntet. Klart at vi syntes det er så hyggelig og flott å se at du enda har lyst ¨å holde oss som en del av din lese familie. Klem

  4. Åh, så fint det er blitt ute hos dere. Jeg fikk litt ideer nå. Fikk lyst på et eller to slike små juletrær🎄🔔😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *