En irriterende start

Categories Blogg

Endelig var det torsdag , endelig skulle vi på tur. Jeg merket fort at min mann ikke var med, han har nemlig stålkontroll på alt jeg skal ha med meg. Så når vi kom et stykke på vei , så oppdaget jeg at vi hadde glemt noe. Laderen til datamaskinen var glemt , det var krise i bilen.

Like etter det var oppdaget var det plutselig full stopp, vi endte opp med å bruke nesten en time på en strekning som normalt sett tar ti minutter. Jeg må innrømme at jeg ble en smule irritert når jeg oppdaget hva som var problemet, veiarbeid som egentlig ikke var noe veiarbeid.

Men etter å ha ventet i nesten en time, så kom vi oss omsider avgårde. Det var en gutt som var glad når vi kom idag, han smilte som en solstråle når vi kom og hentet han i barnehagen. Men herlighet da, hvem har invitert kong vinter på besøk? Det var jo nesten så vi kunne pakke med oss både ski og akebrett, det snødde tett i tett når vi startet idag.

Jeg tror bursdagsbarnet var fornøyd og, gave og godteri ble overlevert før vi startet idag. Han har vært barnevakt i bilen idag, lillebror har ropt på storebror eks antall ganger på vei oppover.

“Jeg vil ha bolle”, “hvor er saften min blitt av” har en liten gutt ropt, og som den snille storebror han er, så har han levert en liten gutt alt han vil ha. Vi kom frem til sol og blå himmel, og bakken var dekket av et glitrende hvitt teppe.

Min venninne sto klar når vi kom, det er faktisk en stund siden sist. Selv om Voss bare er rundt 12 mil unna, så blir det sjelden man kommer seg avgårde.  Nå har jeg faktisk ikke sett henne siden desember, så nå var det virkelig på tide.

Isak fant seg virkelig til rette, her var det leker i fleng. Plutselig kom det fra en liten gutt “hey, du har stor rompe” sa han til min venninne. Heldigvis er min venninne ikke særlig høytidlig, så vi fikk oss en god latter.

Dette var den beste ideen noensinne, det har vært helt herlig å komme seg på tur. En dag sammen i finværet har vært helt fantastisk, og med godt selskap så har denne dagen flydd avgårde. Det skal ikke alltid så mye til, litt stueforandring er mer enn nok for meg.

Vi har kost oss med god mat og kake til dessert, så mette og glade har vi nå startet på hjemturen. Denne turen gikk bedre enn forventet, så dette kan vi gjøre flere ganger. Vi har ihvertfall hatt en strålende dag i solen, og nå har en liten gutt sovnet etter nok en god dag….

PS : Bilder kommer 

2 kommentarer

2 thoughts on “En irriterende start

  1. Så gøy! Nå fikk jeg lyst å besøke min veninne også! 😘De er gull verd,og det føles så godt å få truffet hverandre! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *