En høytrykkspyler til besvær…

Categories Blogg

Jeg trodde egentlig at jeg skulle være mer sliten i dag når jeg våknet , men overraskende nok følte jeg meg rimelig bra. Jeg tror det er solen som gir meg påfyll av energi , jeg har alltid reagert bra på varmen. Det er rart hvor mye det har og si for kroppen , smertene som jeg bruker å ha blir mye mindre om sommeren. Jeg får en pustepause , noe som jeg virkelig trenger for å si det sånn.

Idag kom min datter hjem fra skolen så og si rett etter at jeg hadde stått opp , hun var temmelig oppgitt i går kveld over denne streiken. For siden to av lærerne ikke var tatt ut i streik så måtte elevene komme på skolen til første og siste time , og det syns hun var temmelig dårlig planlegging. Jeg kunne si meg enig i akkurat det , for det innebar at hun måtte bli på skolen hele dagen uten mål og mening. Men heldigvis ble det ikke noe av den siste timen , så da kunne hun dra hjem i litt bedre humør.

I går nevnte min datter at hun ville rengjøre plattingen oppe med grillhytta , noe jeg ble veldig glad for. Den plattingen har ikke blitt rengjort siden jeg var frisk , og det er en del år siden for å si det sånn. Vi har nemlig en daybed stående der oppe , en daybed som jeg elsket å ligge i en gang i tiden. Nå er det min datter som bruker den når hun skal sole seg , men det var ikke så fristende og legge seg i den omringet av edderkopper og spindelvev.

Jeg må si at jeg fikk meg litt av en underholdning der jeg satt og så på , for min datter har knapt sett en høytrykkspyler før. Jeg ble sittende og rope ut instruksjoner nede ifra hagen , men det er ikke akkurat det enkleste jeg gjør akkurat. Det tok en stund før de fant ut av det , men til slutt løste de gåten. Operasjon rengjøring kunne nå begynne , men ikke uten at min datter prøvde å loppe mor for penger.

“Hva får jeg for å gjøre dette , noe må jeg jo få” ropte hun ned til meg med høytrykkspyleren i hånda , men jeg var ikke til å rikke.
“Du skal få en klem” ropte jeg tilbake , men jeg tror ikke hun var helt fornøyd med det svaret.

Men hun er så flink at jeg må vel finne på noe etterhvert , halvparten av jobben utendørs hadde ikke blitt gjort uten henne.
En liten gutt kom helt svett hjem fra barnehagen i dag , de hadde nemlig vært på langtur i dag. De startet fra barnehagen klokken 09.00 og var ikke tilbake før nærmere 16. Man skulle kanskje tro at en liten gutt var sliten når han kom hjem , men neida han begynte å mase på storesøster med engang han kom hjem.
” Dadda kan jeg få hjelpe deg med å spyle” spurte han med et bedende blikk , og selvfølgelig sa storesøster ja.

Så nå er det bare å vente på at en skitten platting blir som ny igjen , da kan vi kanskje få lakket den også snart. Jeg derimot fikk meg et nederlag i dag når jeg kom ut i dag , jeg ante ugler i mosen når jeg så at Hjorten var ute på luftetur midt på dagen. Alle de fine stemorsblomstene i bedet mitt var borte , jeg ble mildt sagt forbanna. De er blitt så vant til mennesker at de ikke bryr seg lenger , de er rundt huset her til alle døgnets tider. Så idag sendte jeg en klage til viltnemnda , for nå er de så mange og gjør så mye skade at jeg ikke finner de vakre lenger. Jeg håper virkelig de tar det på alvor , hvis ikke må jeg gjøre alvor av tanken om å utstyre assistentene med gevær…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *