En hostedag…

Categories Blogg

Idag hadde jeg min første avtale denne uken , en avtale dere får høre mer om i morgendagens første innlegg. Men jeg kan røpe så mye at det handler om hostemaskin , og for meg er dette ikke mindre enn en revulasjon. Mitt håp er at dette kan hjelpe andre ALS syke også , på samme måte som det har gitt meg mye hjelp. Så idag var det bare å komme seg opp , heldigvis hadde vi avtalt møtetidspunktet til litt utpå dagen.

Det er alltid så hyggelig å få besøk av Tiina , en ivrig og sprudlende fysioterapeut som gir så mye av seg selv. Med seg hadde hun en medhjelper , en hyggelig jente som nå var i praksis på sykehuset. Simba varslet høylytt om at de kom , faktisk begynte han å bjeffe hele ti minutter før de ringte på døren her. At Chihuahuaer har god hørsel er det ihvertfall ingen tvil om , og de fikk litt av en velkomst kan du tro. En liten tass var snar med å hente leken sin når de kom inn , det var ikke bare mor som skulle få oppmerksomhet idag.

Jeg tror ikke jeg har hostet så mye siden jeg var innlagt for to år siden , men det er hvordan jeg følte meg etterpå som ble revulasjonen for meg. For jeg ble ikke sliten i det hele tatt , og det ble en ny opplevelse å føle på. Så det har jeg brukt formiddagen på , men guri hvor det var verdt det. Nå kan jeg faktisk hoste hver dag uten å bli tappet for krefter , og det er jo også meningen at jeg skal.

Ja det må jeg bare vise dere , jeg kom over noe på nettet igår. Det var noe av det nydeligste jeg har sett , og det endte med at jeg hadde bestilt to stykker uten å tenke. Selvfølgelig var det noe til hagen , to statuer fikk meg nesten til å dåne igår kveld. Statuene var nydelige i seg selv , men i tillegg var de utstyrt med solceller under. Alle som kjenner meg vet at jeg har en forkjærlighet for engler , stuen er full av englefigurer i forskjellige former og størrelser. Så når jeg kom over disse så måtte jeg bare trykke bestill , og nå gleder jeg meg til de kommer på trappa mi.

Jeg er glad jeg ikke jobber i barnehagen til en liten gutt , for jeg tror de har litt av en jobb med å passe på han for tiden. En gips stopper nemlig ikke han , han spretter rundt som om ingenting har skjedd. Det var en som spurte meg i går om han hadde fått noen kunstverk på gipsen sin , og svaret er ja på det spørsmålet. Alt i fra hjerter til tekst med god bedring er kommet på , jeg tror vi må ta vare på den gipsen.

Egentlig hadde vi tenkt å kjøpe han ny sykkel i disse dager , men siden han ikke bør sykle nå så får det heller vente til han får gipsen av. Men en liten ting har han fortjent , og jeg visste godt hva jeg skulle kjøpe. Han går nemlig til storesøster hver gang han vil spille fotball , det er nemlig hun som har den beste fotballen. Så nå var det på tide at han fikk sin egen ball , og heldigvis falt den i smak hos en liten fotball gutt.

Nå skal kvelden nytes fremfor TVen , og det gjør jeg med god samvittighet. Det er så godt å føle seg til nytte for en gangs skyld , og nettopp det føler jeg på hver gang jeg deltar på disse forskningsprosjektene. Håpet er at det kan hjelpe på sikt , slik at de som kommer etter meg får flere muligheter enn hva jeg har fått…

 

4 kommentarer

4 thoughts on “En hostedag…

    1. Ja sant den var? Jeg bestilte den på Lampegiganten sin side , bare søk på solceller inne på siden deres så kommer den opp , eller velg dekorasjonslamper.

  1. Den engelen var bare nydelig!
    Regner med at de som har gipsen armen på en stor gutt vet at store gutter i barnehagealder sjelden lar en gipset arm være en hindring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *