En helt “vanlig” tirsdag…

Categories Blogg

Det var en gutt som sovnet til normal tid igår, vi hadde faktisk klart å slite han ut. Eller det klarer han vel fint selv, men mye frisk luft hjelper alltid på. Det er ikke til å legge skjul på at det blir enkelte sene kvelder, for til tross for at vi prøver å holde døgnrytmen sånn noenlunde inntakt, så er det ikke alltid en liten gutt er helt enig.

Vi er nemlig kommet i “urettferdig” perioden, nå er alt blitt urettferdig ifølge en liten gutt. Det som er mest urettferdig er at mamma og pappa får være lengre oppe enn han, vi er jo gamle og må derfor legge oss samtidig. Egentlig tror jeg gubben faktisk er enig, han kunne nok godt tenke seg å legge seg kl 19 hver dag.

Ja det er ikke bare Isak som krangler om leggetid, jeg og gubben krangler minst like mye. Jeg er nemlig ikke enig i at det er kveld når klokka er 21, vi bor da ikke på gamlehjem heller. Han hadde passet bra inn der når jeg tenker meg om, men vi er da ikke der helt enda vel.

Jeg våknet som vanlig kl 06.30, denne nye hverdagen starter alt for tidlig etter min smak. Min datter har vært helt fantastisk denne perioden, hun har virkelig stilt opp. For gubben fant plutselig ut at det var ikke tidlig nok å kjøre hjemmefra 07.00, og jeg nektet at en liten gutt satt alene i stuen en halv time hver morgen. Jeg hater tanken på å ligge hjelpeløs i senga mens en liten gutt romstrerer alene i stua, jeg må ha kontroll når jeg liksom skal ha ansvaret.

Så min datter meldte seg frivillig, hun reddet situasjonen. Jeg klarer ikke ligge å høre på at en liten gutt er alene nede, men nå slipper jeg tenke mer på det. Det betyr så uendelig mye for meg, for da slipper jeg å engste meg for den biten. Engste meg gjør jeg nok ifra  før, jeg er blitt en enda større hønemor enn jeg noensinne har vært.

Igår var det ene sønnen min som stilte opp, og idag har min datter strekt seg litt ekstra. Jeg tror faktisk jeg må finne på noe til de, kanskje det blir et ekstra stort påskeegg i år. Isak gleder seg ihvertfall, for nå har han gått og mast om påskeharen i tre dager.

Rettigheter: tegninger.no

 

Vi må ihvertfall arrangere en påskeegg jakt, det er ikke til å komme utenom. Her må det tegnes kart til både liten og stor, hele familien må på påskejakt. Vi har ihvertfall mye tid til å finne på ting i denne nye hverdagen, litt for god tid i følge en liten gutt. Vi snudde ryggen til et sekund idag og da var det gjort, en liten gutt hadde tatt saken i egne hender. Ja for han også ville være voksen, da kunne jo ingen si at han måtte gå å legge seg.

En bart må til

Så nå sitter jeg her og håper på at det ikke trengs så altfor mye skrubbing, hvis ikke blir det bart på en liten gutt til langt over påske. En helt vanlig tirsdag lyder overskriften, men det kan jeg skrive under på at det ikke har vært…

2 kommentarer

2 thoughts on “En helt “vanlig” tirsdag…

  1. Stilig med bart 😂😍👍 Fort gjort.
    Så flinke alle er til å bidra, særlig om morgenen. Der sliter jeg veldig selv…🙈
    Gøy med planlegging av påskeegg jakt da, jeg har selv 2 små gutter som jeg ønsker å finne på noe ekstra til «i disse dager»
    God natt fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *