En full rulle dag…

Categories Blogg

For første gang hittil i ferien har jeg sovet dårlig, liggeunderlaget i denne senga passet ikke til min rygg. Det kunne egentlig ikke ha passet dårligere, for jeg visste at denne dagen kom til å bli den mest hektiske til nå i ferien. I dag var det nemlig tid for Lilleputthammer, og det var spesielt en av oss som gledet seg veldig.

En liten gutt har sovet sammen med storesøster i natt, så vi endte opp med en særdeles rolig kveld i går. Akkurat det tror jeg gubben satte stor pris på, det er godt å ha storesøster med på tur.
Så selv om jeg ikke var helt opplagt i dag så var i det minste gubben det, og det kunne jeg ha bruk for i dag.
Selv om det er mye folk her på hotellet så merker vi ikke så mye til det, store arealer og boltringsplass veier opp for folkemengden. Men jeg var litt spent på hvordan frokostsalen var, jeg har nemlig litt dårlige erfaringer med mye folk og bord tett i tett.

Så jeg ble gledelig overrasket når vi kom ned til frokost idag, for her var det ingen problemer for meg å kjøre rundt omkring.
Men med frokosten innabords så var det bare å komme seg avgårde, nå hadde vi mange timer i Lilleputthammer fremfor oss.
En liten gutt var i hundre allerede før han kom inn, med store øyne gikk han rundt og studerte alle attraksjonene. Men når storesøster foreslo at de kunne ta en karusell sammen ble han skeptisk, for denne karusellen var litt skummel.

Jeg tror den het hammeren, rett opp og rett ned igjen. En liten gutt gikk skeptisk og satte seg i karusellen med min datter, nede satt jeg med bange anelser.
Det gikk som jeg fryktet, en liten gutt stivnet helt når karusellen droppet fort ned. Heldigvis var han som styrte karusellen på vakt, og i det en liten gutt satte i et hyl stoppet han karusellen.

En is ble en kjærkommen trøst i dag, og heldigvis glemte han hele hendelsen fort. Det var nemlig mange andre ting å ta seg til, og jeg tror en liten gutt har kost seg gløgg i hjel.
Men jeg er så takknemlig overfor min datter, for hun har dratt med seg en liten gutt rundt på hele Lilleputthammer.
” Vi møtes her om en time ” ropte hun i det de løp avgårde, mor og far ble overflødige der en stund.

Vi har ihvertfall hatt en fantastisk dag her på Hafjell, og enda har vi morgendagen å se frem til. Da skal far og sønn på vegmuseumet mens mor og datter drar på shopping, jeg mangler nemlig en vesentlig ting merkelig nok, jeg er i manko på truser….

 

5 kommentarer

5 thoughts on “En full rulle dag…

  1. Jaa ser dere koser dere.😍😍Den parken var veldig koselig med alle de små. husene
    Kos dere videre.Ferien går fort
    🍓🍓🍒🍒🍅🍕🍦🍦🍟🌭Nyt den

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *