En engel kom på døren…

Categories Blogg

Det ble litt av en start på dagen i dag , og ikke akkurat den starten jeg trengte. Assistenten kunne nemlig ikke komme før 12 i dag , hun skulle få korona vaksinen denne torsdagen. Så da måtte gubben steppe inn på morgenen , og igjen måtte jeg gjøre meg klar for nok en spabehandling. Med gårsdagens hendelse fortsatt fersk i minne følte jeg at jeg gikk fra asken til ilden , men som vanlig kunne jeg bare spare meg for å komme med noen protester.

For når gubben har bestemt seg for noe så blir det sånn , og idag skulle kjerringa vaskes om hun ville eller ikke. Men i dag hadde han virkelig hastverk , han skulle jo på jobb måtte jeg skjønne. En ny utfordring sto for tur i dag , ja både for meg og gubben. Jeg hadde nemlig gått til innkjøp av en ny blåshampoo som jeg skulle bruke , det gule i håret skulle bort. Men så var det jo gubben og hans forbruk med shampoo flasker , i tillegg går ting så raskt unna at jeg knapt nok rekker å si et ord før han er i gang.

Med vann i øynene hørte jeg hvordan en ny blåshampoo flaske ble åpnet , men når jeg kjente hvor mye gubben tømte opp i hodet på meg ante jeg fare på ferde. Jeg rakk nemlig ikke å si til gubben at det kunne være lurt å bruke hansker , og at det ikke var så mye som skulle til. Men nå var det altså for sent , jeg kikket ned og innså at kunne glidd inn i en ny utgave av smurfefamilien.

Like etter kunne nye gloser høres over hodet på meg , det var tydeligvis ikke bare meg som var forvandlet til en smurf. Atter en gang kikket jeg ned , og denne gangen skimtet jeg to blå føtter under meg. Men det var ikke bare føttene til gubben som hadde skiftet farge , to arbeidshender hadde også blitt forvandlet til noe ugjenkjennelig.


“Ka i hæl#ete e dette for noe” utbrøt gubben over meg , “Æ må jo vaske mæ me bensin for å få dette bort” 
Gubben grep tak i alle såper han kunne finne i dusjen og begynte å skrubbe , jeg tror det gikk med to lag med hud før vi kunne skimte en normal farget hud innimellom blåfargen.

Det ble en kort prosess på den dusjen i dag , en spabehandling ble forvandlet til et torturkammer på et blunk. For i motsetning til gubben som kun var hadde fått hender og føtter farget så var jeg dekket i blå farge , gubben truet til slutt med å hente slipemaskinen hvis det ikke gikk bort. Og jeg som trodde gårsdagens hendelse var ille , men det var ingenting i forhold til dagens spaopplevelse. Han fikk til slutt bort det meste , ja jeg sier det meste for når assistenten kom på jobb og skulle hjelpe meg på toalettet fikk jeg påvist at gubben hadde glemt å skrubbe et sted.
” Du er blå i baken Vivian , har du slått deg “

Så det ble min start på dagen , hvordan har din vært?? En ting er ihvertfall sikkert , her i huset kan alt skje. Men idag fikk jeg en engel på døren , og da ble alt glemt. Ja for vi skal jo få besøk i morgen , og når 18 barn skal komme så må vi jo ordne litt. Derfor ble jeg så glad når min pensjonerte fysioterapeut meldte seg frivillig til å bake , og idag sto hun på døren med tre former. Jeg er så takknemlig for all den hjelpen vi får , hver gang vi trenger det så dukker det noen engler opp. Så nå er vi klar for å ta imot en hel avdeling , og hvis værmeldingen holder det den lover så vil denne fredagen bli strålende…

12 kommentarer

12 thoughts on “En engel kom på døren…

  1. Det er en stooooor fornøyelse å lese det du skriver. Dette er du utrolig flink til. Humrer godt her jeg sitter. Du er beintøff når en tenker på hvilken situasjon du dessverre er i. Stå på og klem fra meg.

  2. Du er så vanvittig flink til å formidle, spesielt humor! Og det kan jo være noe av det absolutt vanskeligste å formidle! Det er så levende bilder du får fram, nesten som jeg er flue på veggen… Dyktig er vel kanskje et mer riktig ord! Dyktig med ord og måten du velger å ordlegge deg på. Du skal aldri tvile på din evne til akkurat det, stå på kravene og få skriftlige svar når du ønsker det.

  3. Fikk meg en god latter ja. Det er visst aldri et kjedelig øyeblikk hos dere 😂 Du er et unikum når det kommer til formidling, det er som jeg er tilstede i øyeblikket 💜

    1. Må nok bruke den flere ganger for å få skikkelig resultat , men blåshampoo er alltid en sikker vinner når du sliter med gulpigmenter i håret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *