En ekte Trolltur…

Categories Blogg

Jeg kjente det på meg med en gang jeg slo opp øynene, humøret var på bånn. Noen dager har man bare lyst til å holde senga, og denne tirsdagen var en sånn dag. Urolig var jeg og, en uro som spredte seg rundt i kroppen. Det var akkurat som om jeg ventet på at noe forferdelig skulle skje, og det er en forferdelig følelse og ha.

Det har nå heldigvis ikke skjedd noe enda, ja ihvertfall ikke som jeg har fått beskjed om. Dagen har imidlertid vært travel, det har skjedd noe rundt ørene mine i hele dag. Begge ungdommene skulle klippe seg idag, og de er jaggu priviligert. For to av assistentene mine er også utdannet frisør, så her i huset kan man bestille frisøren hjem.

Jeg måtte rømme huset, det ble så mye skravling at arbeidsro ikke var og oppdrive. Men det var et nydelig vær ute, og selv om det ikke var den helt store varmen så gjorde varmelampa underverker. Jeg vet ikke hvor mye det hjalp på arbeidsroen akkurat, men jeg fikk i det minste en fin utsikt. Skravlingen kunne høres godt gjennom veggene, men det er nå bra de har det gøy på jobb.

Idag kunne jeg hente i barnehagen igjen, og det ble som vanlig en god opplevelse. Han er blitt så stor den gutten, og det er noe nytt hver eneste dag. Han fikk det så travelt når han så at jeg kom, at han ikke hadde tid til å pakke sekken. Men det var egentlig like greit, for idag fikk jeg også se hvor flink en liten gutt er blitt. Utenfor barnehage porten pakket han omhyggelig sekken, og hang den pent og pyntelig på plass bak på rullestolen.

Han har så fryktelig mye å fortelle om en barnehage dag, og idag hadde han vært på besøk i skogen hos Ole Brum. Men det skulle vise seg at Trollet kom og ødela hyggestunden, spiste opp all honningen gjorde det også. Så når vi plutselig ramlet over et er tre som var blåst overende, ja da ble en liten gutt sikker i sin sak, her hadde det vært Troll på ferde.

Vi ble så redd begge to at mor måtte frese avgårde, rullestolen fikk et nytt gir opp bakken. Da var det godt å komme hjem og roe ned, og da gjelder det å velge de riktige aktivitetene. Jeg ble igjen imponert over en liten gutt, for en time med brettspill holdt han ut.

Nå var det jo et pluss at det var et Kaptein Sabeltann spilll da, og det gjorde heller ikke noe at det var en skattekiste full av diamanter involvert. Men når det kom en velkjent during utenfor huset da var det slutt på en fredfull stund, en liten gutt fikk det plutselig travelt. Det var pappa som kom hjem, og med seg hadde han betongbilen.

Det ble en god dag likevel, og det er så innmari godt å kjenne på. Nå skal gubben lage meg en god kvelds, for jeg valgte å hoppe over middagen idag. Imorgen er det onsdag allerede, og på torsdag er det helg igjen. Tenk at vi nærmer oss Mai, en deilig måned spør du meg. Så nå håper jeg humøret blir bedre til imorgen, og at været holder seg, for da blir det en god onsdag….

4 kommentarer

4 thoughts on “En ekte Trolltur…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *