En deilig start…

Categories Blogg

Det hjelper på å være ute i luft litt, for jeg har sovet som en stein i natt. Faktisk så hadde jeg glemt av hele avstemningen, idag skulle finalistene kåres. Jeg kan ikke si jeg var skuffet akkurat, jeg var rimelig forberedt på resultatet. Det skal noe til å konkurrere mot noen som har tusenvis lesere hver dag.

Men vet dere hva? Jeg er verdens lykkeligste dame om dagen, for jeg har så sinnsykt mye gøy å se frem til. Dessuten slipper jeg nå og skrive tale, og min eminente partner slipper å grue seg for å fremføre 😂 Nå kan vi gå på festen med lave skuldre, og bare nyte kvelden for alt den er verdt.

Dagen begynte travelt, plutselig ramlet det inn med mail og svare på. Jeg er faktisk blitt forespurt om jeg vil stille opp på intervju av medisinstudenter, og eventuelt være med på foredrag slik at jeg kan svare på spørsmål. Dette er midt i blinken for meg, for på denne måten får jeg muligheten til å sette lys på hvordan det er å være ALS pasient idag.

Jeg har så mange planer jeg vil iverksette, planlegge en ny innsamling, kanskje en demonstrasjon utenfor Stortinget, holde foredrag selv etterhvert, ja det bobler nesten over 🤗Men året har nå virkelig startet bra, så det gjenstår å se hva resten av året bringer med seg. Det er ihvertfall ikke kreativiteten min det står på, om alt vil la seg gjennomføre er en annen sak. Tenk om jeg hadde hatt litt midler en eller annen plass, da kunne vi gjort mye da. Hmmm, lurer på om min kjære har en hemmelig konto i Sveits, det hadde vært noe det 😅

Idag fikk jeg bekreftelse fra Grand hotell, guri hvor jeg gleder meg. Dessuten fikk jeg enda en overraskelse, det er ikke bare håret mitt som blir ordnet, jeg skal bli sminket også! Tenk så heldig jeg egentlig er, nå kribler det godt i kroppen kan du tro.

Det eneste er at jeg må dusje håret den dagen før jeg kommer til salongen. Og nå håper jeg virkelig at min forhenværende assistent som bor i Oslo kommer den dagen og hjelper meg. For ellers må jeg ta til takke med gubben, og vi vet alle at erfaringene med han og dusjing på hotellrom er så som så. Lurer du hva jeg prater om? Du kan lese tidligere erfaringer her!

En ting er ihvertfall sikkert, det har vært en fin start på uken. Jeg som egentlig trodde det var søndag i dag, og kunne ikke skjønne hvorfor Isak ga meg farvel klem idag tidlig. Så når jeg lettere forvirret spurte hvor en liten gutt skulle, ja da fikk jeg passet påskrevet.

“Dumme mamma, jeg må jo i barnehagen”! 

Jeg tror jeg avslutter der jeg, nå vet jeg i det minste at det er mandag, slettes ikke verst bare det….

4 kommentarer

4 thoughts on “En deilig start…

  1. Det blir så spennende å følge med på deg og dine gjøremål i året som kommer 😀 holdt på å le meg ihjel av dusjseansen på hotellrommet 😂🤣

  2. Du hadde så fortjent å være en av finalistene!
    Vær uansett stolt over stemmen du har, – vi er mange som følger deg og som blir inspirert av deg og din positive innstilling ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *