En deilig søndag…

Categories Blogg

Denne søndagen har vært helt herlig, fra jeg slo opp øynene idag morges har det bare vært kos. Dagen begynte med at en liten gutt kom tassende, klokken var så vidt passert 06.30. Her var gode råd dyre, for jeg skjønte fort at en gubbe ikke hadde tenkt å stå opp. For Isak går ned og setter seg i sofaen, og da begynner ropingen.

“Pappa kommer du” begynner han nærmest viskende.

“Pappa kommer du”nivået øker sakte men sikkert, det er bare å stålsette seg

“Pappa NÅ KOMMER DU”!!! 

Det var på dette tidspunktet jeg ropte på en liten gutt, her måtte vi finne på noe lurt.

“Isak vil du se på film sammen med mamma i senga” spurte jeg, fullstendig klar over svaret som kom.

“JAAAAA” ropte en fornøyd liten gutt.

Jeg har nemlig med meg datamaskinen min på soverommet når jeg legger meg, og den er god og ha altså. Ulempen er at den skrur seg av om natten, og jeg får ikke den på igjen på egenhånd. Jeg gleder meg til jeg får den nye datamaskinen, for den har mange nye finesser, som blant annet at jeg kan skru den av og på selv.

Isak har aldri hjulpet med dette før, og jeg visste ikke om han fikk det til. Men vi måtte prøve i det minste.

Knappen er på siden Isak”sa jeg, og brukte kneet mitt for å vise på hvilken side han skulle lete på.

“Jeg finner den ikke” sa en liten gutt mens han følte seg frem med små fingre.

“Litt lenger opp, du kjenner sikkert en liten kul helt oppe”sa jeg mens jeg tenkte inni meg at dette så mørkt ut.

Men det var da vi hørte det, et lite klikk ifra dataen, gutten hadde jaggu meg klart det!!

“JAAAA, jeg KLARTE det” ropte en fornøyd liten gutt, og jeg ble så glad på hans vegne at jeg kjente tårene presse på.

Så der lå vi og koste oss på samme puta i to hele timer, for en perfekt start på dagen da.

Gammelt bilde, men samme positur💜

 

Ut kom vi oss også idag, faktisk på gåtur. Det er ikke alltid så lett å få med seg en gubbe på tur, vi har nemlig noen bratte bakker som han dessverre må gå opp igjen når vi skal hjem. Men jeg skjønte etterhvert at han hadde lagt en plan på det problemet også. Så vi for avgårde, finværet måtte utnyttes.

Vi valgte å gå en tur på lekeplassen nede i veien, ikke så langt å gå, og Isak fikk en mulighet til å rase litt i fra seg. Herlighet for en energi, vi møtte på tremenningen min, men det var nesten ikke mulig å ha en samtale, alt vi hørte var “Mamma mamma, SE PÅ MEG DA”!! 

Men vi fikk i det minste luftet oss litt, og det trengte vi alle mann. Plutselig så vi hjemmesykepleien komme kjørende, pokker da, vi hadde glemt tiden, det var nemlig medisintid. Jeg har aldri sett en gubbe reagere så fort, det var som å se et vogntog komme durende i høy hastighet, bare at nå var det en 105 kg gasse som kom løpende opp skråningen. I sidesynet så jeg en dame komme gående like bortenfor oss, jeg la også merke til hvordan hun bråstoppet ved synet av en gasse komme løpende 🤣Gåturen hennes ble sikkert ikke det samme igjen etter denne opplevelsen.

Men vi fikk ihvertfall ordnet med medisin, og idag fikk jeg dosen utendørs, det handler vel om å tilpasse seg eller?? Men så var det på tide å komme seg hjem igjen da, bakkene ventet. Som vanlig satte Isak seg på fotbrettet opp på beina mine, en liten gutt har skjønt hvordan han skal slippe å gå bakkene. Men idag var det ikke bare han, for en gubbe hadde også klekket ut en plan.

Før jeg visste ordet av det kjente jeg at jeg plutselig var blitt så baktung, jeg hadde fått eks antall kilo ekstra bak på stolen. Vi må ha vært et syn for guder der vi kom kjørende, en guttunge fremme, og bak sto en gubbe og klamret seg fast. Jeg må si at jeg er imponert over kapasiteten til rullestolen, det eneste jeg merket var at jeg var baktung, men vi suste opp bakkene på et blunk. Kanskje jeg skal begynne som et fraktefirma, kjøre folk mot betaling??

Som du sikkert skjønner så har dagen vært fin, og det beste gjenstår. For nå skal gubben lage finnbiff gryte, noe som er det beste jeg kan få servert. På toppen av det hele er det storkamp idag, Liverpool – Man.United venter. Så jeg kunne ikke drømt om en bedre dag, og håper dagen har vært like god for dere også.

Fortsatt god søndag til dere alle  💜

8 kommentarer

8 thoughts on “En deilig søndag…

  1. For en herlig dag! Og jeg kan levende forestille meg der dere alle tre kommer “tøffende” opp bakken…😂🚂

  2. Dere må ha vært litt av et syn🤣😂så flott at dere har hatt en fin dag ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *