En “blomstrende” tirsdag…

Categories Blogg

Har jeg sagt hvor takknemlig jeg er for å ha så mange fantastiske mennesker rundt oss? Ja det har jeg sagt mange ganger men jeg får ikke sagt det nok. Min datter kom stormende inn på soverommet igår etter fotballtreningen, hun hadde med seg en overraskelse. Vet du, det fotball laget til min datter er bare enestående, måten alle foreldrene og trenere har stilt opp på har jeg ikke opplevd maken til. Så når min datter kom hjem med en nydelig amaryllis og julegodter, ja da kom det en liten tåre der jeg lå i senga.

Men det ventet overraskelser idag også, blomster renner inn dørene her som perler på en snor. Idag kom en av mine fantastiske fysioterapeuter med hendene full lastet. Det var både blomster og hjemmebakst, nydelige smakfulle horn (jeg har nemlig smakt allerede) som ungene var snar med å hive seg over når de kom hjem.

Vi må være verdens heldigste, ihvertfall når det kommer til menneskene vi har rundt oss. Fryseren er full av deilige bakevarer, stuen er overfylt av blomster, og det sier litt om den varmen og omtanken vi blir møtt med hele tiden. Det gir meg en trygghet for fremtiden, en trygghet om at mine kjære blir godt tatt vare på etter at jeg er borte, det er ihvertfall mitt største håp.

Det er derfor jeg elsker denne tiden så mye, overraskelsene står i kø og det oppstår små magiske øyeblikk hver dag. Hver morgen våkner jeg opp til små løpende barneføtter som skynder seg bort til kalenderen for å sjekke dagens luke, en helt fantastisk start på dagen for oss alle. Alt flyter så enkelt om morgenen nå for tiden, det fins ikke spor av tretthet hos en liten gutt, han spretter opp av sengen hver morgen.

Min mann er i streikehumør, for nå er det så mye sykdom hos assistentene at det nesten ikke er sant. Er det ikke typisk at når jeg trenger de som mest da rakner det fullstendig ? Jeg lurer på hva firmaet ville ha gjort dersom min mann nektet å hjelpe meg, da ville de helt klart fått et stort problem. Jeg blir fortvilet på hans vegne, det er jo begrenset hvor mye han orker, han har tross alt 100% jobb utenom.

Jeg skulle likt å sett hvordan assistentene hadde taklet å være i hans sko, han kan nemlig ikke bare legge seg ned en dag.Det er synd på de to som faktisk stiller opp, for de ender opp med doble vakter fordi firmaet ikke har folk som kan stille, det går ikke i lengden. Heldigvis har jeg hjemmesykepleien, de kommer heldigvis uansett. Noen ganger kraftig forsinket, men de kommer i det minste.

Det blåser og regner noe hinsides ute, så her er det bare å holde seg inne. Men jeg er nå glad for en ting, heldigvis fikk gubben opp lysene i flaggstangen igår. Så nå sitter jeg her og ber om at vinden roer seg slik at belysningen holder ut julen ihvertfall.

Selv om været er dårlig så blomstrer kjærligheten, min mann og jeg har nemlig bryllupsdag i dag. Tenk at det allerede har gått tre år siden vi ga hverandre ja fremfor presten, helt utrolig hvor fort tiden går. Sammen er vi sterke kjære, det har vi virkelig bevist. Jeg er så takknemlig for at våre veier møttes, jeg elsket deg da, og jeg elsker deg enda mer nå. Takk for at du holder ut.

Fotograf : Svend Aage Madsen/ Se og Hør

 

 

8 kommentarer

8 thoughts on “En “blomstrende” tirsdag…

  1. Det varmer mitt hjerte å lese at du har så mange flotte mennesker rundt deg❤️Gratulerer med bryllupsdagen til Dere begge to❤️❤️Ha en fin førjulstid 🎅🏼

  2. Gratulerer masse med bryllupsdagen Vivian. Ønsker dere en fin tid fremover. Du skal se sykdommen stabiliserer seg slik at dere har mange gode dager fremover. Ber for dere jeg. Klem❤❤🙏❤❤

  3. Åeeeee Vivian, så fint innlegg fra deg i kveld❤❤ gratulerer med bryllupsdagen til dere to❤sammen er dere sterke❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *