En blandet dag…

Categories Blogg

Jeg har gruet meg i hele natt, helt ubegrunnet så klart. Likevel spenner kroppen seg før hver kontroll, sikkert fordi jeg da blir påminnet om hva jeg har i vente. Det er viktig sier de, legene hamrer løs om alt jeg før eller siden må igjennom. Det er derfor jeg hater disse kontrollene, for jeg vil ikke høre om hull i halsen og en dyster fremtid, jeg er ikke klar.

Da hjelper det på at lungelegen min er fantastisk, han er så empatisk og omsorgsfull den mannen. Han gjør det enklere å møte opp, og det samme gjelder sykepleieren som også er med. Så når vi hadde videosamtale idag så var tonen god, og det gjør godt å kunne le litt opp i all elendigheten. Jeg er ihvertfall stabil, og jeg er evig takknemlig for det.

Men dagen har ikke vært så god, korthuset har på nytt ramlet sammen. Helt ut av det blå idag fikk jeg en beskjed, jeg skulle så ønske at jeg hadde blitt litt mer forberedt. For nå skal ene assistenten plutselig slutte, den så jeg faktisk ikke komme. Nå når det endelig var blitt litt stabilt her, jeg har den siste tiden endelig kunne slappe av igjen.

Det som derimot virkelig gjør meg frustrert er at vi nå blir satt i en umulig situasjon, for nå viser det seg at assistentene har kun en måned oppsigelsestid. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant når jeg hørte det, jeg gikk ut i fra at de på fast stilling hadde tre måneder, det er jo det som er vanlig. Vi har operert med tre måneder i de andre firmaene så jeg tenkte ikke på å sjekke den biten, derfor føler jeg nå at jeg har fått kniven på strupen. En måned er ikke lang nok tid til å finne nye folk, og ihvertfall ikke nå i Korona tid.

Men vet du hva, jeg DRITER i det, for jeg er så lei av denne situasjonen. Jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg byttet firma, for kommunikasjonen har vært mye bedre. Nå er det bare om å gjøre og finne de riktige assistentene, jeg kan ikke ha folk som bare holder ut 6 måneder om gangen, da har de ikke forstått oss når vi har påpekt hvor viktig stabilitet er for meg.

Nei over til noe helt annet, jeg må dra frem det lille positive som har skjedd idag. Jeg har endelig fått klippet meg, etter tre år ble saksen funnet frem. Gubben var imidlertid ikke fornøyd, han mente jeg burde tatt alt. Min datter var tydeligvis enig, så når hun plutselig tok over saksen ble jeg lettere nervøs. Men heldigvis ga hun seg og jeg er strålende fornøyd, nå er alle slitte tupper borte.

Kjellergulvet er også blitt malt idag, ja på det ene rommet ihvertfall. Gubben holdt på å steile her når han hørte hvilken farge jeg ville ha, men det var en tanke bakom valget. For kjellergulvet er i mur, og murgulvet er så ujevnt at jeg tror forrige eier må ha vært alkoholpåvirket når han la det. Men nå vises det mindre, svart har den effekten. Tro det eller ei, gubben kom på bedre tanker, men som vanlig måtte jeg gjøre det først.

Nå skal jeg prøve å senke skuldrene etter en laaang dag, så håper jeg morgendagen blir litt bedre. Det er ihvertfall langhelg, og det kjenner jeg at jeg trenger nå. Jeg håper vi kan finne på noe, for jeg har egentlig bare mest lyst til å stikke av…..

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *