En annerledes uke..

Categories Blogg

Nok en nydelig å våkne opp til. I går la jeg meg til lyden fra en ugle, og våknet til vakker fuglesang. Denne tiden er vakker, man blir nesten overveldet over alle de vakre fargene. Gresset blir grønt, blomster i alle slags farger og små sommerfugler i mange nyanser.

Nå skulle egentlig malerne ha vært i full sving her, og jeg skulle egentlig ha sittet ute for å beundre arbeidet. Men sånn ble det dessverre ikke , så da må jeg finne andre måter å bruke denne dagen på. Men det er ikke noe problem på en dag så fin som denne. Mandagen startet med fysioterapi som vanlig, noe som var etterlengtet siden jeg våknet opp ekstra stiv og støl.

Noen dager er bare verre enn andre, ihvertfall når det gjelder smerter. Nå gleder jeg meg bare til å dra på tur igjen, med dette været så skal denne turen nytes til det fulle. Hører du kjære ektemann? Det blir ikke noe maraton kjøring denne gangen 🤣For det er nettopp det han er kjent for, om å gjøre å komme seg fortest mulig fra A til B. En gang yrkessjåfør alltid yrkessjåfør.

Nå sitter jeg og ser på en serie som jeg synes er sååå fin, “Nytt liv i East End”. Den er bare vakker, og du får livet nært på. Jeg kan ikke bare se Krim og spenning, av og til trenger jeg påfyll av noe nært og ekte, og det får jeg med denne serien. Planen er å komme seg ut i solen etterpå, med radioen i bakgrunnen er dette blitt rene terapistunden for meg. Dessuten må jeg få med meg de vakre blomstene på epletrærne og plommetrærne mine, de er et syn for guder.

Stakkars mannen min som har jobbet hele helgen. Han var helt ferdig i går kveld. Men det er ikke hjelp i å si noe heller, sta som et esel er han, og når han først har bestemt seg, ja da er han ikke til å rikke. Heldigvis ser det ut til å bli en stund til neste gang, så jeg håper han får hentet seg inn igjen. Han har nå en tur å se frem til, for i slutten på mai skal han til Budapest med jobben, så da må vi klare oss uten han noen dager. Men det blir godt for han å komme seg bort litt, det trenger han.

Nei nå er det nok fra meg for denne gangen, nå bærer det rett ut i solen for litt varme. Håper dere har fått slappet av i helgen, og er klar for en ny uke. Måtte denne mandagen bringe dere sol og varme…

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *