Ekeberg, here we come!

Categories Blogg

Dag 1 av forhåpentligvis mange fotball dager er her, idag bar det opp til Ekeberg for å se verdens beste datter og storesøster spille kamp, dette blir virkelig noen drømmedager for mor selv, få være heiagjeng under flere kamper, jeg er i himmelen. Men jeg synes synd på dem altså, for det er fryktelig varmt, jeg svetter bare ved å sitte i ro, så jeg kan bare forestille meg hvordan det er på banen. Jeg er ihvertfall imponert, de gir seg ikke uten kamp, selv i varmen, de jobbet hardt under hele kampen, og de gikk av med seieren til slutt.

Nå er det tredje året vi er på Ekeberg og vi er blitt godt kjent etterhvert. Heldigvis er det oversiktlig og greit å finne frem, så det er lett å finne frem til banene. Men i år er varmen nesten uholdbar, det er så varmt at det er vanskelig å puste. Jeg er sjeleglad for at temperaturen skal synke i morgen, for ellers hadde det blitt noen laaange timer på sletta i dagene fremover. Jeg er helt utslått her jeg ligger, for nå har vi endelig funnet tilbake til det svale hotellrommet vårt.

Isak er også påvirket av denne varmen, det skal ikke mye til før det blir sutring og tårene må tørkes. Men han holder bedre ut enn oss, det er ihvertfall sikkert og visst. Idag var det ingen tvil om hvor vi skulle kjøpe middag. For hotellet ligger rett ved McDonald’s og det var jaggu meg bra. Vi liker å ha det enkelt, og enklere enn dette kunne det nesten ikke bli. Egentlig hadde vi tenkt å spise på stedet, men når vi kom inn og kjente at lokalet var like varmt som ute, valgte vi å ta med oss maten på rommet. Vi hadde fått nok varme for en dag.

Kan noen fortelle meg hvem som har funnet opp papp sugerør?? Ideen er i og for seg god med tanke på miljøet, men jeg hater de. For meg er de nesten umulig å drikke av, og så smuldrer de opp i munnen på meg. Hva med bambus sugerør, det må nå være mye bedre vel, ja ihvertfall i mitt hode.

Jeg lærte etter igår, ingen svingdør på meg i dag 🤣Herlighet for et syn det må ha vært, både meg og svigermor bom fast i en dør, heldigvis hadde de en annen dør som jeg kunne bruke, men de skulle virkelig ha merket denne andre døren, for jeg tenkte ikke på at jeg måtte bruke nødutgangen. Hvem tenker på det liksom, jeg lurer litt på om jeg er første person som har satt seg fast, det skulle egentlig ikke forundre meg 🤣

Nei nå skal vi slappe av resten av kvelden, kanskje det blir en kjøretur litt senere, men jeg kjenner at jeg har behov for en litt roligere kveld. Vi er på farten fra morgen til kveld, og da trenger vi litt ro innimellom. Isak blir også gretten hvis han ikke får leke litt for seg selv i fred og ro. Så nå holder han på for seg selv i den fine hotellsengen sin. Jeg hører bare hiv O hoi, så det er vel ikke mye tvil om hva han leker…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *