Dette blir en strålende helg…

Categories Blogg

Jeg var ikke akkurat full av energi når jeg våknet i dag, hodepinen satt fortsatt i når jeg sto opp.
Gårsdagen hadde tatt på som vanlig, jeg følte meg overkjørt av en bulldoser der jeg lå.
Det tar på å gå med nerver over lengre tid, alle kreftene går med til å holde hodet over vann. Bare det å puste har vært vanskelig, for når angsten kommer knyter alt seg.
Så når jeg la meg i går var det med et lettet sinn, glad for at dagen nå var over.

Denne fredagen startet derfor med et inntak av Ibux, men tanken på at det var helg holdt meg oppe. For i dag hadde jeg noe å glede meg til, min bestevenninne skulle komme på besøk. Det beste er at hun skal være her hele helgen, så idag hadde jeg noe å se frem til. Selv med fem soverom i huset så blir det alltid en utfordring når vi får gjester, når man har tre voksne ungdommer som nekter å flytte ut så man gjøre det beste ut av situasjonen.

Heldigvis har en skolegutt flyttet ned til mor, han hadde ingen problemer med å låne bort rommet sitt. Så nå skal min venninne flytte inn blant alle Lego skulpturene, og de er det blitt mange av de siste årene.
Tiden har virkelig rast avgårde idag, vi hadde mer enn nok å gjøre før besøket kom.
I tillegg kom jeg på at gubben hadde tatt bilen min på jobb, sånn går det når barna får lappen og det er kamp om bilene. Gubben har vært fri for bil i en uke nå, den har min datter konfiskert.

Hvem vil bryte med meg?

Så når venninnen min måtte hentes på togstasjonen så hadde jeg ikke noe annet valg, assistenten måtte kjøre for å hente henne.
Egentlig var det like greit at jeg ble hjemme, jeg trengte den lille stunden for meg selv.
En time etter hørte jeg de kom, og like etter ble det fullt liv i stuen.
Det var spesielt en som ble glad for å få besøk, aldri har jeg hørt en så glad hund før.
Simba gikk nesten ut av sitt gode skinn her, for han vet at når venninnen min kommer blir det mye ekstra kos på han.

Like glad ble ikke jeg når gubben ringte hjem og fortalte at han skulle jobbe overtid, jeg var ikke i den beste formen akkurat.
Ting er litt enklere når han er hjemme, for da er vi i det minste to som kan dele på ansvaret. Men når gubben er borte så danser musene på bordet, og lydnivået økte kraftig når alle barna kom hjem.

En skolegutt ble nemlig så inspirert av brytingen på TVen at han tok det utover søsknene sine, alle fikk gjennomgå. Heldigvis hadde min venninne noen triks på lur for å roe situasjonen før den eskalerte, og vipps så var alle kjærlighet på pinnene forvandlet til spøkelser.
Så nå er helgen virkelig i gang, og i tillegg er det høstferie neste uke. Med alle barna hjemme og besøk så ligger alt tilrette for at denne helgen blir god, nå håper jeg bare på at formen min er bedre i morgen…

5 kommentarer

5 thoughts on “Dette blir en strålende helg…

  1. Høres ut som dere har det kjempekoselig. Gøy med liv rundt seg ❤️Ha en fin helg
    alle sammen 🤩❤️🧡

  2. Å, så koselig! Håper du og resten av gjengen får en strålende fin helg. Kos dere masse!<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *