Det spirer…

Categories Blogg

Ja idag var ikke tid for å dra meg til langt ut på dag, det var bare å komme seg opp. Jeg syns det luktet litt rart når gubben kom inn i dag tidlig, det luktet svidd i hele huset faktisk. Hadde det vært brann inatt eller? Nei jeg hadde nå ikke hørt noe brannalarm, jeg ble enda mer nysgjerrig når jeg hørte gubben banne på kjøkkenet.

Det viste seg nemlig at det hadde vært et popcorn uhell i løpet av natten, noen har nå lært at man aldri skal gå på do med popcorn i microen. For på kjøkkenbenken lå en svartsvidd pose, jeg måtte bare le. Vi holder ennå på å lufte ut her. Så når assistenten kom på jobb idag, ble hun møtt av vinduer på fullt gap.

Men tilbake til starten, idag var det tid for forskning. Jeg fortalte dere jo om dette prosjektet jeg har sagt ja til å delta på, og idag var det tid for undersøkelsen. Alt jeg melder meg frivillig til altså, men hva gjør man ikke for forskningens skyld. Å få en slange ned i svelget er ikke noe jeg akkurat trakter etter, men heldigvis er det ikke noe jeg gjør hver dag.

Først fikk jeg bedøvelses spray i nesen slik at det skulle bli litt mindre ubehagelig, og så ble slangen ført forsiktig ned i halsen. Samtidig koblet de meg opp til Bipap maskinen, for på den måten kunne de se hvordan lukkemuskelen reagerte på de ulike innstillingene. Det betyr i prinsippet at de kan stille inn bipap maskinen mer effektivt til meg.

Jeg må innrømme at det var ikke akkurat behagelig å ligge å kjenne på det lille kameraet som var festet på slangen øverst i svelget, men de var utrolig dyktige og tok godt vare på meg. Men nå har jeg ihvertfall gjort det, klapp på skulderen til meg.

 

Vinteren kom tilbake igår, men heldigvis har solen vært fremme. Visste du at vi er uten sol i nesten fire måneder om vinteren? Jeg skjønner ikke hva de som bor nordpå klager etter, vi må vente dobbelt så lenge som dem før solstrålene treffer huset vårt. Neste måned tenker jeg vi kan begynne å se etter den, for foreløpig må vi kjøre på jakt etter den.

Men likevel som du ser av bildene, så er det faktisk begynt å spire. Opp av snøen kommer de, en etter en trenger de seg frem. Tulipanene vi plantet i fjor høst er i ferd med å våkne til liv, guri hvor jeg gleder meg til å se de i full blomst! Jeg er så glad for at jeg valgte å presse gubben til å lage et tre meters langt blomsterbed, jeg har laget et avtrykk i blomster etter meg.

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på meg selv, sjokolade er innkjøpt og favorittserien venter. Ja for selv om det er mandag er godteriskåla full, jeg er heldig som ikke trenger å stresse lenger, bikinikroppen kan bare drite og dra…

4 kommentarer

4 thoughts on “Det spirer…

  1. Du er tøff, må jeg si 👏Å få slange i halsen, er min store skrekk, som jeg har sluppet unna til nå. Kos deg med godteri det er så utrolig fortjent 👍 Bikinikropp, hva er det? Eksisterer ikke her i gården. Ønsker deg en fin kveld 💜

  2. Du er rett og slett drittøff – om det er lov å si! Klapp på skuldra til deg for å ha gjort en virkelig samfunnsinnsats på en helt vanlig mandag – så utrolig viktig at noen stiller opp for forskningen👏💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *