Det skal ikke være enkelt

Categories Blogg

De siste dagene har vært preget av mail korrespondanse , en av disse har vært med en fotograf. Hvert år blir det tatt nye bilder i barnehagen , og siden jeg ikke kjøpte bildene i fjor så måtte jeg bare gjøre det i år. Det er tross alt siste året i barnehagen , neste år har vi nok en skolegutt i huset. Men jeg fikk et problem når jeg kjøpte bildene , jeg fikk tilsendt noen digitale filer som var umulig og åpne. Så derfor sendte jeg en mail , og en mail har blitt til flere de siste dagene.

Men idag trodde jeg endelig problemet var løst , en ny mail med en ny fil lå og ventet på meg når jeg sto opp. Jeg ble så paralysert av at det var begynt å snø ute at jeg ikke så det med engang , det er noe magisk med de første snøfnuggene. Så når endelig kom til meg selv igjen sjekket jeg mailen , noe som jeg gjør hver morgen. Og der lå den og lyste imot meg , men jeg oppdaget fort et nytt problem.

Nå syns jeg faktisk synd på den stakkars fotografen , for han har gjort alt for å hjelpe meg med dette problemet. Men idag hadde han sendt meg feil bilder , skuffelsen var stor når jeg så at jeg hadde fått bildene fra i fjor tilsendt. Så da hadde jeg ikke noe valg , en ny mail måtte skrives. Det er nesten så jeg kan lese svettedråpene mellom linjene , nå håper jeg bare det løser seg så jeg kan gi en stakkars fotograf litt fred. Det skal ikke være enkelt noen ganger.

Fotograf Reimers bilde fra i fjor

Det har vært nok en rolig dag , men jeg har likevel nok å gjøre. I går fikk jeg en av fire ønskelister , så nå blir det litt lettere for meg å finne på ting. Men nå er det i tillegg snart på tide å dra julepynten frem , og den ser ut til å vokse hvert år. Ja jeg vet ikke hvordan det er med dere , men jeg mååå bare kjøpe en ny julegjenstand hvert år. I år var det valget enkelt , en julestjerne ble kjøpt inn i dag. Men denne gangen var det ikke til meg selv , for nå når en liten gutt har fått sitt eget rom så må han også få sin egen julestjerne.

Gubben klarte endelig å få opp noen av klistremerkene igår , ting tar tid her i huset. Så til helgen er det ingen bønn , rommet må ferdigstilles så jeg kan begynne med julepyntingen. Det er nemlig det kjekkeste jeg vet , og det er ingenting som gir mer glede enn å se uttrykkene til barna når de kommer hjem til et julehus. Jeg hører til stadighet at mange sier de mangler julestemning , og de fleste skylder på været. Men for meg har ikke julestemningen noe med været og gjøre , julestemning er noe du skaper selv…

3 kommentarer

3 thoughts on “Det skal ikke være enkelt

  1. Nå er det bare å kjøre på med julelys, og stjerner. Behovet for hjemmekos og hygge, er viktigere enn noen gang…🌟

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *