Det er så godt…

Categories Blogg

Jeg har følt meg som et slakt de siste dagene, det eneste som har fristet er senga.
Men igjen har jeg fått føle på hvor heldig jeg er, for selv om jeg har ligget fastlåst i senga store deler av dagen så har jeg aldri vært alene.
Et lite soverom har vært samlingspunktet de siste dagene, skyvedøren min har gått opp mye oftere enn før.

 

En liten gutt har klatret opp i senga mi, og sammen ble vi liggende å spille på en liten datamaskin. Jeg har fått nærhet og varme, smilet fra en liten barnemunn har gitt meg nytt håp. Små barnehender har pustet nytt liv i meg, og igjen har jeg blitt påminnet om hva jeg kjemper for.

 

Min fine datter har sittet ved min side, gode samtaler om livet har vi hatt.
Hun har underholdt meg med gåter og humoristiske vitser, og sammen ble vi sittende og lage Quis. Jeg fikk i oppgave å finne spørsmål, en oppgave jeg satte stor pris på å få. Det er godt å kunne føle seg til nytte, spesielt når man føler seg ubrukelig og dårlig.

 

Livet er godt selv på dårlige dager, og det er da jeg virkelig får føle på hvor heldig jeg er. Hver dag er jeg omringet av en kjærlighet så stor, og selv når jeg føler meg mest ensom så er jeg aldri alene.
Takk og lov for familien min, de holder meg oppe dag etter dag.
Det er på de dårlige dagene jeg virkelig ser det, hvor mye kjærlighet jeg har i livet mitt…

8 kommentarer

8 thoughts on “Det er så godt…

  1. Ønsker deg en riktig god helg, kjære Vivian. Heldig du som har så mange i livet ditt.❤❤❤

  2. Det er det familie er for, så glad vi også er en sammensveiset gjeng. Heldige er vi som har det sånn, da tror jeg vi har gjort noe riktig…

  3. Man høster som man sår. Du har gitt all din kjærlighet til familien og får en mengde kjærlighet i retur. <3 Håper dere har det bra i uværet som herjer ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *