Den tiden på året igjen…

Categories Blogg

Reklame | Reklame: Metapic

Hver høst får jeg den samme trangen, jeg må rydde i klesskapet mitt.
Ja ikke bare mitt men alle sitt, dere husker sikkert at jeg hadde en aldri så liten opprydning i en skolegutt sitt skap for en stund siden.
Jeg vet ikke hvorfor det er høsten som bringer med seg trangen, muligens fordi vi nærmer oss et nytt år. Hver gang året går mot slutten får jeg et behov for å rydde opp, jeg vet nemlig ikke hva som venter meg.

Jeg vet nemlig så inderlig godt at jeg lever på overtid, prognosen legen ga meg for seks år siden er over for lengst
Ja det er bare et tall, et tall jeg egentlig ikke burde bry meg om.
Likevel hører jeg den setningen i hodet mitt enda, “du har ALS, og de fleste dør innen fem år”.

Men hva har det med rydding i klesskapet å gjøre tenker dere kanskje, og svaret på det er egentlig ingenting.
Samtidig føler jeg at det er det eneste jeg gjør, rydde opp før det er for sent er noe jeg bare må gjøre.
Jeg har nemlig vært på den andre siden, jeg har vært den som har sittet igjen med en sorg så stor. Men nå er jeg på den andre siden, og jeg vet at jo mer jeg rydder opp i mine personlige ting nå jo lettere blir det for de som en dag blir sittende igjen.

Men den største grunnen til min evigvarige opprydning er denne forbanna sykdommen jeg har fått, for hver dag som går ødelegger den kroppen mer og mer. For åtte år siden jobbet jeg hardt for å gå ned i vekt og holde meg der, men nå må jeg jobbe hardt for å gå opp i vekt.
Alle klærne mine er blitt for store, med en vekt som stadig raser nedover har jeg snart bare laken igjen å gå med.

Så nå måtte jeg bare ta for meg skapet mitt, og jeg fikk sjokk når alle klærne ble lagt på gulvet.
Tre søppelsekker med klær ble sortert bort, nydelige kjoler og bluser som jeg aldri får bruke igjen.
Men det verste var at jeg ikke hadde en eneste bukse som jeg kunne bruke lenger, og det var da jeg skjønte at her måtte det shoppes.

BUBBLEROOM//Dr. Denim//Bubbleroom Occasion//ONLY//Sisters Point

Egentlig skulle jeg bare ha gått rundt i Evas drakt, for det føles nemlig så meningsløst å bruke penger på meg selv lenger.
Men jeg tror ikke Evas drakt er særlig fornuftig med tanke på den årstiden vi går inn i nå, og jeg tror neppe gubben ville gått ut med meg uten en tråd på kroppen. Derfor måtte jeg bare krype til korset og bestille meg noen klær, en aldri så liten fornyelse måtte til.

Aldri hadde jeg sett for meg at jeg en dag skulle passe i en størrelse S, denne sykdommen har virkelig herpa kroppen min.
Egentlig burde jeg sydd inn de klærne jeg allerede har, den eneste trøsten er at alle klærne som jeg har vokst ut av går til noen som trenger det.
Så nå gleder jeg meg til jeg får noen nye klær som passer, og jeg vet hva jeg skal ønske meg til bursdagen min…Kjolen under vil jeg ha kjære!

Goddiva

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Den tiden på året igjen…

  1. Det er vel bra med nye klær som passer. Og jeg synes du har god grunn til å kjøpe klær til deg selv, overhode ikke bortkastet. Vi kvinner vil jo ta oss godt ut, og fine klær får oss til å føle oss bedre Kjolen vil få deg til å stråle

  2. Tanta mi har hørt helt siden hun var 14 at hun ikke kan få barn, hun fikk to+1 barnebarn, at hun har maks 10 år, nå er hun 51, hun sitter i stol, livet er mest via SoMe, men de 10 årene ble ganget noen ganger og jeg tror nok at 10 år til er veldig innafor, leger og eksperter, hahaha..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *