Den største gaven 💜

Categories Blogg

Nå er vi inne i tung tid, redselen er stor for mange. Da er det så viktig med håp og glede, og idag fikk jeg ta del i en av de største gledene på denne jord. Hun kom med håp til oss alle, en liten kropp ga oss tilbake lyset når vi trengte det som mest. Et mirakel har skjedd, ett lite nurk har endelig sett dagens lys for første gang. Min mann er blitt onkel igjen, og jeg er blitt tante for åttende gang.

Gratulerer til to stolte foreldre i Vardø , og takk for at vi får dele 💜

For en gave, jeg er helt varm om hjertet. Jeg som hadde en dårlig start på dagen, følte meg rett og slett dårlig når jeg slo opp øynene i morges. Men når bildene kom plingende inn her så forsvant alt, alt jeg hadde øye for var bilder av en liten kropp.

Så nydelig, jeg blir like overveldet hver eneste gang. Jeg føler meg heldig som får lov til å dele denne nyheten med alle dere, vi trenger et håp i disse dager.

Når vi først snakker om gleder, idag bestemte jeg og Isak for å gi bort en glede. Blomster ble kjøpt inn, og en perlet elefant ble pakket inn. Idag skulle mormor og morfar få en gave, og formiddagen gikk med til planlegging og innpakning.

Gaven ble festet på de nydelige rosene, og deretter kjørt ut til riktig adresse. Så var det bare å vente på melding fra assistenten om at de var hengt på døren, og da var vi snar med å ringe. Det ble vill jubel i andre enden, og en liten gutt var så stolt når et stykk besteforeldre ble så glad. Det ble både tårer og latter på samme tid.

Idag har det faktisk blåst enda mer ute enn igår, så jeg har ikke orket å gå ut idag. Men heldigvis har jeg to assistenter på jobb om tirsdagene, så da fikk Isak seg en tur ut i det minste. Han trenger å komme seg ut litt om dagen , dagene er lange nok som de er.

Det blir ekstra mye kos for tiden, noe godt må vi jo unne oss. Så når muligheten byr seg så må vi finne på noe, derfor måtte vi bake noe idag også. Valget ble klippekrans idag, og en liten gutt ville selvsagt være med. Han kommer til å bli ferdig utlært baker før han er ti, det var en fryd og se hvor konsentrert han var når kransen skulle klippes.

Dere skulle vært her når den var ferdig, vi fikk vann i munnen alle sammen når den ble tatt ut av ovnen. Så idag har vi spist et herremåltid av en middag, og fått noe til kaffen i tillegg. Den formen med hjemmelaget fiskegrateng var tom før jeg hadde spist opp, og kringla smakte himmelsk.

Nå sitter vi her gode og mette alle mann, dagen idag har vært god. Vi har nemlig fått en stor gave på denne tirsdagen, velkommen til denne verden lille skatt, måtte livet oppfylle alle dine drømmer…

8 kommentarer

8 thoughts on “Den største gaven 💜

  1. Gratulerer som tante ❤️Det er koselig når det kommer nye små mennesker til verden, spesielt i disse tider 💜 Ser ut som om dere har hatt en flott dag på alle måter. Ønsker deg en fortsatt fin kveld 💜

  2. Gratulerer som tante! For et vakkert barn!

    Og for en hyggelig oppmerksomhet til besteforeldrene i disse tider, der den direkte kontakten blir så begrenset💐💜

    Dessuten fikk jeg skikkelig vann i munnen av både middagen og baksten deres😍😋

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *