Den som leter finner…

Categories Blogg

Noen ganger virker det som om klærne har fått bein og vandrer ut av huset, de er og blir sporløst borte. Idag var det bursdagsbarnet som ikke fant treningsbuksa si, den var som sunket i jorden. Som regel hjelper det å lete gjennom de andre søsknene sitt skap, da dukker det bestandig opp. For med assistenter i hus så blir det fort litt kaos, tror faktisk vi må begynne å merke klærne.

Jeg pleier å si at de skal spørre meg dersom de er i tvil, mor i huset har nemlig stålkontroll over alle klesplagg. Men noen ganger glipper det, assistentene glemmer å spørre og da er katastrofen et faktum. Min sønn har nylig begynt å trene, noe som innebærer at han har ikke mye treningstøy liggende. Faktisk bare et sett, og idag risikerte han å trene bukseløs.

Løsningen ble å låne en treningsbukse av søsteren, utrolig nok satt Adidas buksen som et skudd på gutten. Nei her må vi på shopping, dette går ikke. Jeg er så glad for at han er begynt å trene, det er ingenting som virker bedre på psyken enn trening. Faktisk burde det vært mulig og få en personlig trener på resept, ja istedenfor alle de pillene legene skriver ut. Jeg har mer tro på at trening kan bidra til endring, dessuten kommer du deg ut og treffer andre.

Idag våknet jeg av at noe skinte meg i ansiktet, helt fantastisk, sola var tilbake på Breistein! Det var ikke mange minuttene den var der, men det er ihvertfall en start. Jeg merker det i huset også, varmen stiger fort når solen står på. Det er ihvertfall ikke tvil om at vi går mot lysere og varmere tider, nå må kong vinter snart gå i hi.

Endelig kom den, nå har jeg ventet noen måneder. Ja for det er lenge siden hvilestolen min begynte å fuske, det tar jo ti minutter bare for å heve stolen. Men idag kom den nye, glinsende og fin står den i vinterhagen klar for bruk.

Jeg har alltid ønsket meg to stoler, en i vinterhagen og en i stua. Det er nemlig så fint å sitte i vinterhagen, for med åpne store vinduer kommer du tett på naturen. Så når Nav spurte om vi hadde en stol som skulle i retur så sa vi nei, jeg får nyte to stoler så lenge det varer.

Herlighet, noen goder må vi da få ha, og nå kan jeg få litt stueforandring i mitt eget hus. Planen er å få Tv også inn i vinterhagen, så når jeg er lei av gubben (og visa versa), så kan jeg rømme en meter og få fred. En genial ide som selvfølgelig kom ifra mor selv.

Nei folkens, nå er det helg! Siste helgen i vinterferien for våres del. Så kom dere ut og nyt den, så håper jeg solen skinner hos dere også….

God helg 💜

6 kommentarer

6 thoughts on “Den som leter finner…

  1. Karin Wendel

    Koselig at det ble litt sol. Nå går vi snart lysere tid i møte. Her i Larvik har det vært bart mesteparten av vinteren,og det fantes blomster i januar. Litt hvitt på bakken nå. Jeg hadde gledet meg til masse snø i vinter, men dengang ei.. Hehe Men været kan man ikke styre, man må ta det man får 😊🌸🌺 Håper du får masse sol og varme etterhvert og at ting vil legge seg godt til rette for deg så du får det så behagelig som mulig ❤️💞💕 Riktig god helg til dere 🌺🌸🌸💐

  2. Herlig! Har man 2 stuer trenger man selvsagt 2 dronningstoler👸😎 Stor klem til dere 💛🌻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *