Dagene flyr avgårde…

Categories Blogg

Ja så var vi halvveis i uken , og en liten tass har vært hos oss i fire dager nå. Gubben ble helt oppgitt av min datter i går kveld , han lurte på om ammetåken hadde slått inn for alvor. For siden vi ikke hadde nattevakt så ville min datter ha han på rommet sitt , men når hun skulle bære alt opp i en etasje over så måtte vi bare dra på smilebåndet.

Hun så helt fortapt ut der hun sto på gulvet , jeg kunne nesten høre hvordan hjernen kortsluttet der et øyeblikk. For istedenfor å putte alt av utstyr og en liten valp opp i hundesenga så gikk hun kun opp med en ting av gangen , hele fire runder tok det før hun kunne krype til køys. Jeg ble dratt rett tilbake til min egen erfaring med ammetåka , og vet så altfor godt at noen ganger klarer ikke hjernen fokusere på mer enn en ting om gangen.

Skal vi leke gjemsel??

Heldigvis er hun bedre idag , og jeg er sjeleglad for at korona testen var negativ. Så planen er at hun skal prøve å vende tilbake til skolebenken snart , og da må jeg og assistenten klare oss alene med Simba. Det blir nok en overgang , spesielt for Simba selv. Det er nemlig min datter som har tilbrakt mest tid sammen med han , men nå må han klare seg med oss. Men da blir det mer kos på meg forhåpentligvis , det har virkelig vært en kamp om oppmerksomheten de siste dagene.

Jeg har fått mye tyn for innlegget mitt idag , og det til tross for at jeg har gjort alt jeg kan for å påpeke at dette innlegget er myntet på de som velger å lukke ørene. De fleste av dere oppfattet nettopp dette , men ikke alle tydeligvis. Så la oss ha på det rene en gang for alle , jeg mener ikke ALLE bare fordi jeg skriver “de”!! Et eneste ord ble dratt helt ut av kontekst , og det syns jeg er fryktelig synd. “De” voksne dette innlegget handler om trodde jeg virkelig var forståelig når jeg skrev det utdraget som står under , for selv jeg mener at flertallet gjør en god jobb.

Er du en av de som stadig “glemmer” munnbind når du haster av sted?

Eller er du en av de som nå ligger på en strand langt hjemmefra , og tenker det ikke gjelder deg?

Kanskje er du en av de som inviterer venner på besøk , for et festlig lag kan vel ikke skade?

Eller kanskje du er en av de , en av de som nå står i kø for å få tak i vin til maten.

Jaja , jeg kan ikke gjøre alle til lags , min mening er alt jeg kan skrive om. Som nybakt bestemor har jeg viktigere ting og bry meg om. Og her går det virkelig i ett , et lite nøste holder oss i ånde hele døgnet. Men han er blitt mye tryggere de siste dagene , nå er det ikke mye piping lenger. Men nå når han begynner å bli trygg så blir det også mer jobb på oss. Han er nemlig veldig nysgjerrig , og siden han er så liten kan han gjemme seg overalt. De to minste i familien koser seg i hverandres selskap , og det er en fryd og se på….

5 kommentarer

5 thoughts on “Dagene flyr avgårde…

  1. Folk føler seg truffet når du påpeker at de (noen) voksne ikke er så flinke med disse smitteverntiltakene. Jeg fikk og mye tyn når jeg uttalte meg om polkøer…

  2. Det må jo gå ann å ha egne meninger uten at det skal gå på å føle seg truffet, er i grunnen litt ufint å antyde noe slikt, for min del går jeg etter retningslinjene vi får til enhver tid, (men får jo innrømme jeg var innom og gratulerte 15 åringen med dagen🤔

    1. Selvfølgelig skal andre få ha sine meninger , men det gjelder vel også meg? Jeg er helt sikker på at de fleste av oss gjør så godt vi kan , men dette innlegget var kun ment for de som ikke gjør det. Og når det budskapet ikke blir oppfattet så må jeg få utdype det uten at det trenger å være noe mer enn det. Jeg har vel ikke vært ufin? Det var i hvert fall ikke meningen💜Svaret til kjerringtanker var kun ment til hennes innlegg om noe av det samme , det hadde ingenting med mitt innlegg og gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *