Dag nr 3 på sykehuset…

Categories Blogg

Det var så deilig å våkne opp i dag….. NOT!! For jeg har nemlig ikke sovet i natt, jeg har bare ligget og hostet som en 80 år gammel gubbe som har røykt “Rød tre” de siste 50. Heldigvis har jeg alenerom, så de slipper å høre på meg. Men inatt på den verste natta hadde jeg også overnattingsbesøk, min datter fikk lov til å sove sammen med meg. Jeg tror hun angret litt på den avgjørelsen, men det har vært betryggende for meg å ha henne her.

Igår var doktoren innom også, og det må ha vært den skjønneste doktoren jeg noensinne har sett. Han presenterte seg for alle sykepleierene her, tok de i hånden og sa “jeg er doktor Isak”. Selvfølgelig fikk jeg gjennomgå, jeg var jo syk, det var ihvertfall ikke måte på hvor mange medisiner jeg måtte ta.

Nå skal jeg stelle meg litt, og for første gang på tre dager prøve å spise noe. Rimelig stolt over meg selv som klarte tre runder på hostemaskinen idag, jeg hater den nemlig. Men her er det ingen kjære mor, her er det bare å komme seg på beina igjen, ja i mitt tilfelle opp i rullestolen om ikke annet.

Igjen må jeg bare si at jeg leser hver eneste melding jeg får, og jeg setter uendelig pris på all kjærligheten dere oversender💜Håper dere nyter lørdagen og kommer dere ut litt, det kan jo hende jeg klarer å lure meg litt ut jeg også…

5 kommentarer

5 thoughts on “Dag nr 3 på sykehuset…

  1. Kjære deg, sender deg alle varme tanker og klemmer om god bedring. Og så bra at du har de Isak ved din side.❤❤❤

  2. Masse god bedring Vivian. Tipper doktor Isak hadde med seg masse «vidundermedisin.»som virker fort.

  3. Du, altså! Du er jommen meg ikke bare tøffere enn toget, men tøffere enn ti tog tilsammen – minst! 😘

    Husk at vi er mange som heier på deg❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *