Dag 22, slutt på moroa….

Categories Blogg

Idag er det ingen kjære mor, nå er det slutt på å ligge  og late seg, nå skal det jobbes. Her er det ingen bønn, skal jeg hjem så må jeg begynne å gjøre noe rett og slett. Smertene har avtatt, og jeg trenger ikke så mye smertelindring lenger. Nå er det slutt på morfin rusen, og godt er egentlig det. Jeg blir jo så sløv, ligger bare og sover halve dagen. Så nå er det godt å kjenne på at jeg er i ferd med å kvikne til litt igjen.

Jeg har nektet å bruke hostemaskinen nå disse dagene hvor jeg har hatt så vondt, jeg har ikke klart å le engang før smertene har tatt meg. Men idag måtte jeg opp på hesten igjen, selv om jeg gruet meg aldri så mye. Men det gikk bedre enn forventet, det gjorde ikke vondt i det hele tatt. Så nå kan man trygt si at jeg er over det verste.

Jeg gikk glipp av det, årets første snøfall i Bergen fant sted i dag uten at jeg visste noen ting. Så når sykepleieren kom inn og sa at det var blitt hvitt ute, så kjente jeg hjertet mitt sank. Alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker snøen, og spesielt det første snøfallet. Det er noe magisk med de første snøfnuggene som kommer dalende ned fra oven, det er som en liten bit fra himmelen. Jeg kan bare håpe at jeg får oppleve  et nytt snøfall når jeg slipper ut herfra.

Ja for i morgen har jeg fått lov til å dra hjem på perm, så jeg er overlykkelig over at jeg kan komme hjem og ordne med adventskalenderen til barna. Dette kommer til å bli den beste lørdagen på lenge, barna gleder seg ihvertfall kjempe masse.

Isak kom inn her i ettermiddag med en klar beskjed, “i morgen skal vi henge opp julestjernen mamma”! Det var en ivrig liten gutt som sto fremfor meg, han er virkelig klar for at førjulstiden skal begynne.

Når man er så heldig å ha små barn i førjulstiden, da er dagene full av magiske små øyeblikk. Jeg gleder meg til å ta del i denne tiden sammen med Isak, det er ingenting som gleder mer enn frydefull barneglede.

Det mangler ikke på fantasi ihvertfall. For nissen kommer ikke flyvende gjennom luften med alle sine reinsdyr, i følge en liten gutt er det Kaptein Sabeltann som henter nissen på Nordpolen og frakter han rundt. Jeg har tydeligvis misoppfattet alt jeg, men da er det bra Isak kan fortelle meg hvordan det virkelig er 😊

Så imorgen begynner vi å forberede julen, og jeg tror jeg gleder meg mest av alle. Ja for nå nærmer det seg folkens, den magiske tiden er rett rundt hjørnet….

2 kommentarer

2 thoughts on “Dag 22, slutt på moroa….

  1. Selvsagt er det selveste Sabeltann som henter nissen! Kos deg hjemme med adventsforberedelser. Skulle ønske jeg kunne trylle snø til deg i morgen. Store hvite filler som daler ned fra skyene..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *