Bergen tok fyr…

Categories Blogg

I går var ventetiden endelig over, og stemningen var til å ta og føle på.
Cupfinalen mellom Brann og Lillestrøm var noe jeg hadde ventet lenge på, dager føles ut som måneder når du gleder deg til noe. Jeg hadde så lyst til å reise til Ullevaal for å ta del i dette høydepunktet, men når billettene for på bare noen timer ble det vanskelig.

Hadde jeg visst at min datter skulle på cupfinalen så hadde jeg bedt henne om å kjøpe billetter til meg også, men det fikk jeg ikke vite før hun kom hjem på perm. Ja jeg ble litt snurt når jeg hørte det, hvorfor var det ingen som tenkte på meg? Misunnelsen ble ikke mindre i går når jeg fikk se bilder fra Lillestrøms gater, det hjalp heller ikke på at min datter bombarderte meg med små videosnutter av stemningen.

Se videoen her…

Så i går ble det bestemt at vi skulle ta en tur til byen for å lade opp til kamp, men også for å lodde stemningen. Det skulle vise seg at den turen kunne vi ha spart oss for, en tur inn på tivoliet utløste traumer hos en liten gutt. I fjor sommer var vi i Hunderfossen, og det ble en opplevelse på godt og vondt for en liten gutt.

En tur inn i spøkelseshuset satte dype spor, han kom ut igjen oppløst i tårer.
Jeg trodde han hadde lagt det bak seg når han i går var fast bestemt på at han skulle i spøkelseshuset, så vi kjøpte billetter og banet oss vei mot spøkelseshuset. Men når vi kom frem endret alt seg, og jeg kunne nærmest se hvordan selvtilliten forsvant fra en liten gutt.

Jeg skjønte det med engang, minnene fra Hunderfossen kom tilbake med full kraft.
Brått var det ikke så gøy med tivoli likevel, og det endte med at vi måtte dra derfra uten å bruke en eneste billett. Heldigvis varer billettene så lenge tivoliet er her, og når min datter kommer hjem neste helg så prøver vi igjen.

Men vi fikk i det minste føle på stemningen, så når jeg kom hjem var jeg meget klar for kamp.
Det er en stund siden jeg har vært nervøs foran en fotball kamp, men i går kjente jeg på det.
Men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at det gikk vår vei, Brann hadde full kontroll fra start. Så i går tok Bergen fyr, gullet kom hem til slutt.

Det har vært et fantastisk vær denne helgen, og i dag var det så varmt at selv jeg kunne finne frem knebuksa. I dag var det helt herlig å komme ut, synet av blomstene i det nye blomster bedet mitt gjorde meg varm om hjertet. Fuglekassen som en liten gutt hadde laget hang vi opp forrige helg, og i dag oppdaget vi at noen hadde flyttet inn. Jeg fikk noen herlige timer ute under solen,  og det var akkurat det jeg trengte i dag. Det hadde vært fint om dette været hadde holdt seg, men den kalde nordavinden som kom i ettermiddag tyder dessverre på et væromslag…

2 kommentarer

2 thoughts on “Bergen tok fyr…

  1. Jeg har vært i Bergen jeg også i helgen, og besøkt min datter som studerer der. Og skal si det var litt av en stemning i byen ja😁 Det var mye ledige bord nede på uterestaurantene på Bryggen. Og det kunne min datter fortelle at var svært uvanlig. Det skyldtes nok at 10 000 Bergensere var i Oslo. Og resten var oppe og så på storskjermen😂 Ja, det har vært et utrolig flott vær🌞 Besøkt både Fløyen, Bryggen og Edward Griegs hjem. Bergen er en fantastisk flott by! Får jo nesten lyst til å flytte hit😊 Men vet jo at været ikke alltid er slik…!

    1. Været er kanskje ikke noe vi kan skryte av her i Bergen, men det får oss bare til å sette ekstra stor pris på sola når den først dukker opp 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *