Barna mine ❤

Categories Blogg

 

Det var så godt å komme hjem i går, hjem til vårt eget og ikke minst, hjem til våre fire hjerter. Det var en hoppende glad liten gutt som sto og ventet på oss utenfor døren igår. Jeg kjente tårene presse litt på når jeg så hvor glad han ble. Det var helt tydelig at vi var savnet.

Han var helt i hundre selv om klokken viste over leggetid, han hadde mye og fortelle om helgens mange begivenheter. Vi er heldige som har besteforeldre i nærheten som kan stille opp, det betyr så uendelig mye. De har sendt meg fine bilder fra helgen og holdt meg jevnlig oppdatert. Selvfølgelig deler jeg bildene med dere.

Endelig kunne jeg få gitt en stor etterlengtet klem til min datter, og det var såååå godt for mammahjertet. Det er noe med å være langt borte når noe skjer, det er ingen god følelse akkurat. Da var det ekstra godt å få en kveldsstund sammen med henne i går.

Det har skjedd så mye i dag at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har hatt ny assistent på opplæring i dag, eller idag var hun mest med for å se hvordan ting foregår. Vi får bare ta tiden til hjelp så får vi se hvordan det fungerer etterhvert.

Jeg har også fått flere overraskende nyheter, to av disse vil jeg fortelle om i egne innlegg. Isak fikk også en overraskelse idag, en leser har nemlig sendt han århundrets gave, han ble så glad når han åpnet den at tårene kom frem. Denne gaven traff du godt med, det var det ingen tvil om. Han fikk nemlig Brannbamsen Bjørnis i pakken, og gjett om en liten gutt ble glad. Så tusen takk gode deg , idag gjorde du en liten gutt så glad at tårene kom.

Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene dere lesere, dere gir ikke bare meg masse kjærlighet men hele familien også. Mine barn leser også alle de fine meldingene deres, og det gjør godt for dem og vite at vi har så mye støtte der ute. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, dere er fantastiske alle sammen 🧡

Nå skal vi nyte kvelden sammen, og jeg skal prøve å komme meg ned på jorda igjen. I dag svever jeg nemlig, jeg svever over alt det fantastiske som skjer om dagen….

PS : Jeg har fått underholdning i dag også, av en syngende Kaptein Sabeltann 💙

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *