Alt går med en brakonøkkel…

Categories Blogg

Trøtt som en dupp våknet jeg opp i dag , og lydene av høylytt krangling fra badet var det som vekket meg opp. En uenighet mellom far og sønn om klesvalget ble starten på denne dagen , og en gips var grunnen til uenigheten.
En fleecejakke falt ikke i særlig smak hos en liten gutt , da hjalp det heller ikke at far i huset mente at det var det beste valget. Heldigvis kom de til enighet til slutt , de fant en mellomvei etterhvert.

Jakke ble også rimelig uaktuelt , det var umulig og tre den utenpå gipsen. Heldigvis hadde vi en boblevest hengende , og den kom til nytte i dag. Fortsatt litt snurt forlot en liten gutt huset idag , men jeg regner med humøret snudde når han kom inn i barnehagen.  Det er ikke hver dag noen kommer med gips på i barnehagen , så jeg regner med at han fikk mye oppmerksomhet idag.

Klokken 09.00 var det ingen bønn lenger , da var det bare å komme seg opp. Det eneste som sto i hodet på meg når jeg sto opp var et spisebordsett , siden gubben ikke rakk å skru det opp i går så sto det på agendaen idag. Men først hadde vi noe husarbeid og ta oss av , i et hus med seks personer så skorter det ikke akkurat på arbeid.

Noen ganger føles det ganske så fånyttes å rydde huset , for når kvelden kommer så ser det ut som en krigssone igjen. Man skulle kanskje tro at en liten gutt sto for mesteparten av rotet , men det er to andre personer i huset som roter vel så mye. Jeg ser de nemlig overalt , kopper og klesplagg ligger på de merkeligste steder. En av de er gubben , jeg tror koppen hans har stått på peishylla en uke nå , assistenten lurte på om hun skulle begynne å tørke støv av den også.

Etter litt handling fikk vi omsider begynt på bordet , og heldigvis var det ikke noe Ikea møblemang vi hadde kjøpt. En bruksanvisning på tre sider og en brakonøkkel var alt vi trengte , og etter en god halv time var bordet skrudd opp. Jeg ble så fornøyd med spisesettet at jeg vurderer å kjøpe et til , to spisebordsett til den prisen kan jeg leve godt med. Men jeg er foreløpig bare i tenkeboksen , det er så mye jeg har lyst til å gjøre ute.

Hva er det som befinner seg her nede mon tro?

Vi er blitt enige om hjemme sommer i år , heller ta noen småturer rundt omkring for å få litt avveksling. Vi velger å prioritere hus og hage i år , så får vi se hvor langt vi kommer. Det føles bedre å bruke penger på huset enn å flotte seg på hotell , likevel håper jeg vi får til en kombinasjon av begge deler.

 

Været er så bra for tiden at jeg ikke klarer å sitte inne , så når en liten gutt kom hjem fra barnehagen så gikk vi rett ut etter middag. Det er en fryd og se på to små kamerater boltre seg utendørs , en liten tass følger en liten gutt hakk i hæl. Det har vært en god dag på alle måter , og nå skal jeg fortsette min jakt på nettet etter ny hageinspirasjon , det er jo så mye fint der ute…

2 kommentarer

2 thoughts on “Alt går med en brakonøkkel…

  1. Gips er noe som tiltrekker seg oppmerksomhet ja😊Husker da min sønn hadde brukket benet i 1. klasse. klassekameratene flokket seg rundt han😊Godt at gutten din er i farta igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *