Ære være oss damer…

Categories Blogg

Ute er det et nydelig vær. Temperaturen stiger litt for hver dag og våren er på gli. Det er deilig og se barneføtter i småsko igjen, og høre at det er liv i gatene her. Men med våren følger det også med vår opprydding.

Vinter redskapene skal ryddes bort, hageredskaper skal letes frem, og alt støv og smuss etter vinteren skal spyles bort. Forrige helg pratet jeg litt med nabodamen, og da konkluderte vi med at skal noe gjøres så er det best vi gjør det selv.

Det er akkurat som om mennene går i “hi” på denne tiden. Dette gjentar seg år etter år når først våren melder sin ankomst . Det er som om lufta går ut av dem, og ber du dem om å gjøre noe, så er du heldig om det skjer før våren er på hell.

Nei, så gale er det kanskje ikke, men at ting tar tid, ja det kan vi ihvertfall konkludere med. Min filosofi er at de rett og slett blir så “våryre” at de slutter å fungere. Det er som om det skjer en kortslutning en plass. Alt må gjentas flere ganger, og enden på visa er at stort sett ender vi damer opp med å gjøre jobben selv. Så derfor, ære være oss damer!!

Det var ihvertfall deilig å komme seg ut litt i den deilige luften. Min datter fikk også scooteren sin idag, så hun er rimelig fornøyd og stolt. Det var virkelig litt av en “doning” hun har fått seg, hun er virkelig heldig.

Isak er bra heldig som har gode lekekamerater rett borti gata her. Det er ihvertfall ingen tvil om hvor han vil gå når han først går ut. Det er virkelig underholdende å se på de i fri utfoldelse utendørs. Det er ihvertfall ingenting i veien med fantasien der i gården. Det blir ihvertfall gøy å følge dem videre ettersom årene går , og jeg håper jeg får følge dem i mange år framover.

Nå gjør vi oss klar til å lage hjemmelaget pizza, det blir nok en rolig lørdag denne helgen. Isak er i gang med helgevasken som den flinke lille hjelperen han er, men det spørs om ikke assistenten må tørke opp alt vannet etterpå.

Min nest eldste sønn får seg en fornying i dag. Dette i form av en hårklipp her hjemme. Så nå er gulvet fullt i hår og vanndammer etter Isak. Dette er ingen god kombinasjon når man har både en treåring og en bikkje løpende rundt her. For øyeblikket er det lettere kaos rundt meg, og hva gjør gubben?? Jo han tar skjønnhetssøvnen på sofaen. Alt som normalt med andre ord.

God helg….

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *