Aaaaatsjo…

Categories Blogg

Her sitter jeg med et surklende bryst og en tett nese. En forkjølelse som ikke betydde så mye før, er blitt til ett kjempeproblem nå. For jeg har ikke nok muskelkraft eller lungekapasitet til å hoste, så alt gørret blir bare liggende igjen. Det er et fæle liv her i dag, jeg hiver innpå med varm drikke, bare for å brekke meg i neste. Jeg er fullstendig utslitt. Prøvde meg på en runde med hostemaskinen, men når du er tett i hele systemet så var nok ikke det den lureste ideen. Så nå har jeg sendt assistenten på apoteket på jakt etter enda flere slimløsende produkter.

Men selv om jeg følte meg elendig når jeg våknet så var jeg også spent. Endelig var dagen her, endelig var det tirsdag. Se og hør skuffet ikke, reportasjen ble veldig fin. Så mange fine bilder og en glimrende tekst, var nok til at jeg ble rørt til tårer i dag. Jeg er så takknemlig for at vi fikk denne muligheten, nå har mine barn enda en ting de kan se tilbake på. En ekstra takk til den herlige reporteren som var her hos oss, du er fantastisk.

Jeg fikk i det minste noe å glede meg over midt oppi all elendigheten, og den gleden tar jeg med meg videre. Bronkyl tabletter kom hun tilbake med, effektivt men grusomt på smak. Men her var det ingen bønn, det var bare å gape opp og svelge unna. Alt må prøves, dette gidder jeg ikke lenger. Dessuten skal jeg jo på konsert i helgen, noe jeg gleder meg veldig til. Da har jeg slett ikke tid til å sitte her med tett nese.

Effektivt var det ingen tvil om at de små tablettene var, det var et lite øyeblikk jeg følte det kom gørr ut alle veier. Husker du figuren på innlegget mitt igår? Ja idag er jeg forvandlet til dette.

Rettigheter:tegninger.no

 

Bank i bordet, jeg har i det minste ikke feber, bare potte tett. Så selv om bildet over tilsier noe helt annet, så tror jeg at jeg overlever dette også. Jeg hadde nå en ting og se frem til, guttene mine kom tidlig hjem i dag også. Den talestyringen på dataen får kjørt seg for tiden, for en liten gutt finner den veldig underholdende. Jeg syns det er en fin måte og forberede han litt på, gjennom lek og moro blir det ikke så trist og vanskelig. Han syns ihvertfall det er veldig gøy for øyeblikket.

Nå skal slappe av resten av kvelden, spørs om jeg finner senga etterhvert også. Gubben har jeg sendt ut på pepperkake jakt, for det var det eneste som fristet.

Håper dere holder dere friske, og at starten på uken har vært fin 💚Så satser jeg på at jeg er sterkere tilbake i morgen, det er lov og håpe ihvertfall….

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Aaaaatsjo…

  1. Flott stykke om deg og dine i se og hør. Ønsker deg riktig god bedring. Håper tettheita går fort over. Mange klemmer videre. 😘❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *