Ny uke, nye muligheter

Categories Blogg

Da var det mandag igjen. Det er bikkje kaldt ute, så det var ikke mye fristende å krype frem fra dynen i dag tidlig. Jeg hadde helt ærlig bare lyst til å holde meg hjemme i dag. Men når jeg først har kommet meg opp så går ting mye bedre. 

Det hjalp og se at solen er tilbake på Breistein. Vi er uten sol i to måneder her på vinteren, tror nesten jeg tok med meg litt av mørketiden fra Finnmark hit. Så det var ekstra hyggelig å se de første solstrålene lure seg inn stuevinduet igjen. Det eneste er at nå vises all skiten igjen, vinduene må vaskes og alle støvkorn kommer frem fra sine huler. 

Men det spiller liten rolle, uansett slipper jeg unna alt husarbeid, det er da noen goder med å være lam😂. Det er deilig å kunne delegere arbeidet og slippe å tenke mer på det. Ute er det rene skjære påskestemningen, ihvertfall i dag. Skyfri himmel, snø så langt øyet kan se, og solen som så smått er begynt å varme. Så fort januar er over så syns jeg tiden går fortere. Januar føles så uendelig lang, men februar føles derimot veldig kort. 

Er det ikke fantastisk folkens, vi går i mot VÅR!! Jeg håper vi får en fin vår med mye sol. For jeg gleder meg til å kunne sitte ute og nyte de varme solstrålene. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har ihvertfall behov for å fylle opp D-vitamin lageret mitt igjen. Jeg fikk en liten forsmak i dag, da jeg satt litt ute og nøt solen. Men det er enda litt for kaldt til å kunne sitte lenge. 

Min datter er hjemme fra skolen i dag. Hun følte seg ikke i form og er fortsatt litt småpjusk. Så når vi var på vei hjem fra Nordås, ringte hun og lurte på når jeg kom hjem. Lam eller ikke, det er ingenting som kan måle seg med litt mors kjærlighet når man er syk. Det er ihvertfall godt å vite at hun fortsatt trenger meg til tider. Selv om jeg skulle ønske jeg kunne legge meg inntil henne og trøstet henne. Men jeg kjøpte noe godt på butikken til henne, så får vi håpe at hun kommer seg raskt på beina igjen. 

I dag hadde jeg bare fysioterapi på Nordås. Men jeg fikk en ny fysioterapeut siden min faste var på kurs. Fokuset i dag var skuldre og nakke. Jeg er fryktelig stiv i nakken for tiden, mest sannsynlig fordi jeg kompenserer med både nakke og skuldre når jeg trener på å gå. Så idag måtte vi prøve å løse opp i litt knuter. 

Fysioterapeuten advarte meg på forhånd om at hun hadde ingen “pusehender”, og det merket jeg fort kan du tro! Det gjorde så innmari vondt at jeg ble lettere svimmel. Vondt skal vondt fordrive er det noe som heter, så jeg håper virkelig det funker. Normalt sett pleier jeg å få hodepine etter at de har holdt på med nakken min, men foreløpig ser det ut til å gå bra. Jeg har ihvertfall ikke blitt dårlig til nå. 

I dag er det så mye bra på TVen for min del, så det blir en ordentlig Tv kveld for oss. The Voice, jegertvillingene og Farmen kjendis er bare noe av det som står på programmet. Det er bra vi har en dekoder som lar oss velge å starte programmer på nytt, hvis ikke hadde valget blitt vanskelig. Jeg håper du også har sol der du er, og at dere alle får en strålende dag. Husk å nyte tilværelsen litt innimellom…. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ny uke, nye muligheter

  1. hei Vivian:) så kjekt og lese bloggen din om alt det positive du har i hverdagen din.Jeg ligger syk med feber og oppkast og ser på snøen som daler ned, ville vært på jobb og kost meg med barna ute i snøen i bhg.Ønsker deg en flott dag klem

  2. june Rognstad: Huff da. Masse god bedring til deg. Jeg håper du kommer deg raskt på beina igjen. Det er veldig koselig å høre at du liker bloggen min, det betyr mye. Håper du snart er tilbake på jobb og kan nyte snøen med barna 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *