Tull og tøys på en søndag

Categories Blogg

Jeg er sååå trøtt. Vi kom oss ikke i seng før halv tre i natt. Det begynte en film på Tv2 i går kveld som traff oss begge rett i hjertet, og den må dere bare se. Min mann var ute og luftet hunden når den begynte, og når han kom inn igjen trodde han at jeg satt og hylgrein for meg selv, men det var akkurat det motsatte. Jeg lo, herlighet hvor jeg lo, jeg lo så jeg mistet pusten. 

Denne filmen hadde alt, den var bare fantastisk bra! Det handler om en mann som er lam fra halsen og ned og som skal ansette en ny assistent. For det første kjente jeg meg sånn igjen i filmen, og for det andre, skaff meg en sånn assistent!! Filmen er fransk og baseres på en sann historie, den heter “de urørlige”. Om dere ikke har sett den, så anbefaler jeg dere å se den snarest. Du får ” livet” midt i ansiktet når du ser den. 

II dag har vi bare tullet og tøyset oss. Er det ikke deilig med sånne dager?? Ingen planer, ingenting viktig som skjer, man tar bare dagen som den kommer. En god venninne av meg stakk innom i dag. Hun er så flink med Isak, og hun tar seg alltid tid til å leke litt ekstra med han når hun først er her. Så idag har Isak vært heldig som har fått ekstra mye oppmerksomhet. De har kastet ballong sammen, lest bok og hun tok han med seg ut en tur. Tusen takk snille du! 

Mor og sønn har også tullet seg fremfor kameraet. Jeg bare elsker slike dager, bare slappe av, nyte tiden og bare finne på gøyale aktiviteter. Slike dager betyr så mye for meg, for disse dagene innebærer mye tid sammen med mine kjære. 

Så selv om jeg er aldri så trøtt, så er jeg meget tilfreds med tilværelsen for øyeblikket . Rolige dager sammen med de jeg er glad i gir meg også påfyll av ny energi, og godt er det siden jeg skal på Nordås i morgen. Det er heldigvis mange timer igjen av dagen, og gjett om den skal nytes. 

Jeg har så livaktige drømmer for tiden. Det er nesten på grensen til det uhyggelige. For det jeg føler i drømmen føler jeg også på kroppen. Hvis jeg drømmer at noen gir meg en klem, så brå våkner jeg av at jeg har følt det, og at jeg er varm på kinnet. Er det ikke rart hvordan kropp og hjerne fungerer?? Men det er verre når jeg har mareritt, da får jeg virkelig føle det på kroppen. 

Heldigvis har jeg flest gode drømmer, drømmer som jeg helst ikke vil våkne opp i fra. Gode drømmer som varmer meg langt inn i sjelen. Nå skal jeg spise deilig middag og bare nyte ettermiddagen. Ikveld er det jo også håndball finale, og jeg drømmer om revansj mot Danmark, HEIA NORGE!!   

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *