I dag velger jeg livet…

Categories Blogg

Nå er det helg, og vi er alle samlet igjen. Eldstemann kom hjem i går, så i helgen har jeg alle mine barn hjemme under ett tak. Så denne helgen skal nytes, for denne helgen velger jeg å fokusere på de positive øyeblikkene som livet har å by på. 

 

Jeg ble vekket av at Isak kom inn på soverommet med sin nye nattlampe. For en fantastisk måte og våkne på. Jeg hørte bare en nydelig liten stemme som sa : ” God morgen mamma”, og før jeg visste ordet av det, lå jeg under stjernehimmelen. 

Det må jeg si var en perfekt start på dagen. Min nye assistent er alene på jobb i helgen. Stakkars jente, det er mye å sette seg inn i og mye som skal læres på kort tid. Men heldigvis er min mann hjemme, og kan hjelpe til ved behov. Nå har jeg nettopp sendt henne på butikken, så får vi håpe hun finner veien tilbake, for hun er lite kjent her i byen. 

Ute er det kommet mengder med snø, det er bare helt herlig. Gubben har vært ute og måkt vei til meg nå på formiddagen, så nå kommer jeg meg ihvertfall ut. Så idag er planen å være ute så lenge jeg klarer og nyte denne fine vinterdagen. Isak har ihvertfall planen klar, det skal akes, snømann må bygges, og vi må prøve oss på snølykt.

 

Så her er det bare å kle seg godt, for vi har tydeligvis mange aktiviteter å gå igjennom. Jeg føler meg heldig som har barn som drar meg med seg ut for å finne på ting. Det er godt å føle seg ønsket, og se at de gjerne vil ha meg med. Det betyr mye for en mamma som til tider føler seg hjelpesløs.

Jeg har sovet så utrolig godt i natt, tror faktisk ikke jeg har vært våken en gang, jeg husker det ihvertfall ikke. Det er lenge siden jeg har hatt en så god natt, og godt er det å føle seg litt uthvilt når man våkner. Men det er jo ikke så rart da, jeg er en slagen kvinne når kvelden kommer og kroppen trenger hvile. 

Det ble en perfekt avslutning på kvelden i går. Håndball guttene kvalifiserte seg til nok en VM finale, og Man.United vant nok en fotballkamp!! Jeg har alltid vært United fan, men kanskje ekstra nå som Solskjær er i spissen. Det føles litt som om Askeladden har vunnet hele kongeriket. Det lønner seg å jobbe hardt og drømme stort, ihvertfall nesten alltid. 

Jeg blir alltid litt ” skeptisk” når noen sier at hardt arbeid lønner seg alltid, for det er vel ikke helt sant eller?? Jeg prøver ihvertfall å forberede barna på at det er ikke alltid det går som de vil, men at de ikke må gi opp. Det er ikke alltid livet fører deg der du vil, men da må du prøve å finne andre veier å gå og gripe nye muligheter. For er det en ting livet har mye av, så er det nettopp muligheter.

Så idag velger jeg livet, alle disse små øyeblikkene som gjør livet verdt å leve. Jeg legger bort alle problemer for en stund, og fokuserer heller på kjærligheten og varmen fra de rundt meg. I dag er dagen der jeg skal gjøre det jeg har mest lyst til, nemlig å være med mine kjære. Håper dere alle får en fantastisk dag…..     

 

1 kommentar

1 thought on “I dag velger jeg livet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *