Treningen førte meg rett inn på blogglisten

Categories Blogg

Når jeg våknet i dag var jeg i fryktelig dårlig humør. Jeg hadde sovet dårlig, og kroppen kjentes ut som om den var blitt overkjørt av en bulldoser, ikke bare en gang, men to ganger! Jeg har nok gapt over for mye under trening, men det er liksom litt typisk meg da, kjører bare på og tar tingene som de kommer. 

Gleden var derfor stor når jeg oppdaget at gårsdagens innlegg hadde ført meg inn på Topplisten over bloggere. Normalt sett så bryr jeg meg ikke så mye over om jeg er på listen eller ikke, men det er ekstra hyggelig å se at innleggene mine engasjerer, spesielt de innleggene der jeg deler mye av meg selv. Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger etter gårsdagens innlegg, det betyr så mye å høre fra leserne mine, så tusen takk til dere alle. 

Siden jeg hadde så mye vondter idag, så valgte vi og stå over gå trening i dag. Istedenfor ble det tøy og bøy av alle kroppsdeler og lett massasje av nakke og skuldre. Sistnevnte er bare helt herlig, og jeg blir helt salig der jeg ligger. Jeg har jo et helt team rundt meg på disse oppholdene. I hovedsak er det fysioterapi og ergoterapi jeg har timer med, men både sosionom og lege har jeg og tett oppfølging av. Det er herlig å ha muligheten til å delegere noen oppgaver videre, få litt hjelp til praktiske ting, slik at jeg kan fokusere på meg så lenge jeg er der. 

I dag reiste besøket mitt også. Det merkes godt, det var ganske så stille i huset når jeg kom hjem idag. Kom gjerne snart tilbake, du er savnet 🧡. Men vi har hatt det veldig kjekt, det er litt fint og kunne gi de et innblikk av hvordan hverdagen min og er. Vi bakte boller i går kveld også. Med min oppskrift og kyndig veiledning fra min venninne, fikk min datter og Isak utfolde seg med kjøkkenbenken. Bollene ble både smakfulle og luftige, rett og slett perfekt! 

Har jeg nevnt at jeg har tannlegeskrekk?? Jeg er faktisk livredd tannleger og får panikk når jeg kommer på tannlegekontoret. Jeg har både bitt, sparket og slått under mine tidligere besøk hos tannlegen. Stakkars folk, men rullegardinen min går totalt ned og alt blir svart for meg. Nå tror jeg det er fem år siden siste besøk, og jeg har vært heldig som ikke har hatt de store problemene. 

Men for en stund siden kjente jeg at nå var det fare på ferde, så jeg måtte ta det opp på forrige ansvarsgruppe møte. Gleden var derfor stor når tannpleierne ringte meg i forrige uke og fortalte at de kunne komme på hjemmebesøk i dag for å se på tennene mine. Så etter treningen på Nordås, var det rett hjem for å møte min store skrekk. 

Jeg merket fort at jeg slappet mer av når jeg var hjemme i min egen stue. Selv om jeg må innrømme at når munnbindene kom på, så stakk det litt i brystet. Men alt gikk som en drøm og lettelsen er stor. Så nå blir løsningen at jeg blir innkalt til Haukeland, får full narkose, slik at de får fikset det som må fikses. Helt fantastisk!! 

Så nå sitter jeg her både lettet og glad, og føler meg riktig så heldig som har så mange flinke folk rundt meg. Nå skal jeg nyte restene av Wok middagen fra i går, mens de andre spiser fiskegrateng. I dag skal vi fyre i peisen, legge beina høyt og bare nyte ettermiddagen. Livet er herlig…. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Treningen førte meg rett inn på blogglisten

  1. Bra jobba! Med å komme på lista altså 🙂 Ikke alltid så lett å komme dit for oss som står igjen i gamledelen av blogg.no, nemlig! Vi synes jo aldri på framsida av blogg.no. Var på den lista for en ukes tid siden jeg også. Litt stas, da, må jeg innrømme. Vi står på! Lykke til videre!

  2. pensjonistgunna: Tusen takk 🙂 Ja, det er litt stas må jeg innrømme. Spesielt når jeg er fornøyd med egne innlegg. Det er synd at blogg.no er blitt så ” overfladisk”, men jeg håper i det lengste at jeg kan få bli med videre. Det er litt styrete og starte på nytt en annen plass. Du må ha en strålende dag videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *