En fantastisk vinterdag 🧡

Categories Blogg

Det er søndag og ute laver det fortsatt ned med snø. Helt fantastisk spør du meg. Det er liksom ikke ordentlig vinter før snøen kommer og dekker bakken med sitt hvite teppe.

Jeg sov lenge Idag, faktisk helt til kl. 11, og gjett om det var deilig. Jeg hadde tydeligvis behov litt ekstra søvn, det har jo vært noen travle dager i det siste. Det er viktig å prøve og hente seg inn i helgene slik at jeg er klar for en ny uke med trening.

I går kveld kom venninnen min. Det blir bestandig liv i huset når hun kommer. Latteren hennes runger i hvert et rom, og hennes gode humør smitter over på oss andre. Men det er også godt å få dele tanker, frustrasjoner og hverdagslige øyeblikk med en god venninne, men jeg vet ikke om min mann er like “happy”, for nå har han to kvinnfolk rundt seg som både strammer han opp og forteller hvor “kosten” skal stå 😂.

Det er rolig i huset nå. Min datter dro tidlig ut i morges for å delta på dugnad med fotball laget. Det blir en lang dag for henne, og det irriterer meg at jeg ikke kan bidra. Men jeg får heller gi henne ekstra oppmerksomhet når hun kommer hjem.

Isak gikk ut med pappaen før jeg sto opp og er fortsatt ute. Det bor to jevngamle barn borti gaten som han også går i barnehage med, så jeg kan tenke meg at de koser seg i snøværet. Han har bare godt av og være ute, energinivået hans er temmelig høyt for tiden, så det er bare bra at han får brukt kroppen sin litt.

De to eldste guttene mine har jeg nesten ikke sett snurten av i helgen. Eldstemann har ikke vært hjemme og er nok opptatt med egne ting. Den nest eldste har vært opptatt med kamerater hele helgen, ja, selvfølgelig jenter også 😊. Det er helt andre bekymringer når de blir eldre, drikker de for mye, hvem er de med og kommer de seg trygt hjem igjen. Uansett hvor mye jeg prøver å forhøre meg med de før de går ut, så vet jo jeg utifra egne erfaringer, man forteller ikke sine foreldre alt, heller minst mulig vil jeg si.

Men jeg kan bare håpe på at de oppfører seg og at de holder seg unna bråk, og det har nå gått bra til nå. En mor slutter aldri og bekymre seg, men det er nok litt verre for meg siden jeg ikke kan gjøre noe fra eller til om noe skjer. Jeg ligger ofte våken på natta når jeg vet de er ute, og lytter etter ytterdøren som låses opp, skoene som blir sparket av, først da får jeg sove godt.

Nå kom det en liten gutt inn igjen, rød i kinnene og tydelig fornøyd hoppet han rett i kaptein Sabeltann utstyret og er klar for å gi mamma litt aktivitet. Så da er det bare å hive seg med i leken litt før middag.Håper dere får tid til litt avslapping og kan nyte denne søndagen.Fortsatt god helg….

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *