Når roen senker seg

Categories Blogg

Denne lørdagen har vært usedvanlig travel. Sånn er det når mor finner ut at i dag skal vi ut på julehandel. Gubben er på kurs i helgen og det betyr at jeg og assistenten har ansvaret. Men alt skulle nå skje i dag. Datteren skulle på fotball cup og nest eldste sønnen skulle filme og livestreame en basketball kamp. Her var det om å gjøre å ha logistikken i orden. 
Jeg glemmer bestandig hvor lang tid ting tar, det er ikke bare å hive på seg en jakke lenger og så er man klar. Vi hadde avtalt at vi skulle kjøre 11.30 for da rakk vi å levere sønnen min i byen. Så det innebærer at vi må starte påkledning 45 min før, ja for minstemann på tre år må jo også være med. Etter mye om og men kom vi oss ut dørene. Etter vi hadde levert han så hadde vi på forhånd bestemt oss for at vi skulle på kjøpesenteret i nærheten her. Har jeg noengang fortalt deg at jeg HATER overfylte kjøpesentre. Jeg har aldri vært noe glad i shopping og kommer aldri til å bli det heller.

Tålmodigheten min vil jeg si er nogenlunde bra , men her får jeg virkelig kjørt meg. En ting er når man kan gå rundt selv og gripe guttungen FØR katastrofen inntreffer, en annen ting er det å sitte i rullestol og måtte advare assistenten om alt som kan gå galt. 

Inne på disse sentrene er det jo og andre mennesker, mange mennesker!!! Og hva er det med enkelte folk? Ser dere ikke at det er andre mennesker rundt dere? Jeg har ikke nok fingre til å telle hvor mange føtter jeg har nesten kjørt over, eller hvor mange som har nesten falt over meg fordi de går med hodet ned i mobilen. Eller hva med de som ikke har tid til å vente og sikkert tenker, jeg rekker å løpe forbi henne, og da ryker det lett en tå eller to. 

Det hele endte opp med en halvspist bolle på en kafé, matvarer og noen lys fra Nille jeg grep i forbifarten. Nå er vi alle helt utslitt, og noen julehandel ble det ikke idag. Så nå sitter jeg her lykkelig over å være hjemme igjen og takknemlig for at assistenten husket på middagsmat til idag. 

Neste uke skal jeg klore på døra kl. 10 når kjøpesenteret åpner, uten barn med og jeg skal være beredt på alt… Riktig god julehandel til dere alle…. 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *