Snart helg

Categories Blogg

Hver 6 uke har jeg møte med ansvarsgruppen. Her samles ergoterapeut, fysioterapeut, sosionom, lege og personell fra lindrende behandling Sunniva uteteam her hjemme hos meg. I dag har vi hatt et slikt møte. Disse møtene er gull verdt. Her drøfter vi ulike problemer og utfordringer jeg har i hverdagen og fordeler ansvarsområder. Dette innebærer at jeg får hjelp til ulike problemer på en enkel måte. Jeg har vært mye plaget med blodtrykksfall det siste året, og idag ble blodtrykket målt ved aktivitet . Det ble påvist klart fall i blodtrykket. Forebyggende medisin for dette er inntak av sukker og salt, altså cola og chips, for en glede 😁. Så nå kan jeg kose meg hver dag uten å ha dårlig samvittighet. Jeg gjør jo egentlig det allerede, spiser alt jeg har lyst på til enhver tid. Dette for å unngå å gå så mye ned i vekt. Tenk på alle de årene jeg har brukt på kosthold / trening og til hvilken nytte?? Jeg har ihvertfall bestemt meg for å kose meg mest mulig nå mens jeg kan. 

 

I dag har også Isak vært med på noe som han ikke har gjort før. Han har vært hos Tannlegen for første gang. Vi har prøvd å forberede han på dette, og han var veldig klar på at han måtte gape høyt opp slik at Tannlegen fikk se alle de fine tennene. Han var bra stolt når han kom hjem med premie og han hadde mye å fortelle. 

 

Det var godt å få han hjem litt tidligere i dag. Ettermiddagene går så altfor fort, og det blir liten tid til lek og moro i ukedagene. Men nå er det snart helg, og da kan vi kose oss sammen igjen.  

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *