Da var det helg igjen 🧡

Categories Blogg

I dag gikk tiden fryktelig fort. Siden jeg var helt utslitt i går, valgte jeg å ligge litt utpå i dag. Så klokken ble nå 11 før jeg var oppe og klar for en ny dag. Min datter hadde legetime i dag, og jeg fikk klar beskjed om å bare være med. Så litt over 12 var jeg ute av døren. Her i huset er det ingen ” kjære mor”, og det er ingen medlidenhet å få når man er sliten. Som min datter pleier å si : ” Du gjør jo ikke annet enn å slappe av”  😂. 

Men dette er et sunnhetstegn for meg, det viser at barna takler sykdommen min veldig bra. Det er ingen her som går og lister seg rundt for å ta hensyn til meg, og godt er det! Jeg er imponert over hvor godt de egentlig har taklet denne store overgangen. Det å gå fra å ha en mor som stilte opp uansett hva, kjørte og bringte på alle aktiviteter, fant på hyggelige ting i helgene og dro barna med på fjellturer til ville protester , til å få en mor som ikke klarer noe lenger. 

Det viktigste fokuset jeg har hatt i denne prosessen er at barna skal få fortsette å være barn, leve livet på lik linje som før, få være med venner og delta på aktiviteter uten å tenke på at det går utover meg. Dette har vi lykkes med, og det er godt å se at de fortsetter å leve livet på tross av de utfordringer som jeg går igjennom. 

Min datter skadet seg for noen uker siden på trening. Det var derfor vi måtte til legen i dag. Hun har gått til fysikalsk behandling en stund, men uten at dette hjalp noe særlig. Mest sannsynlig så er det nok leddbåndet som har røket. Men nå begynner min datter å bli lei. Det er fullstendig KRISE når hun ikke får utfolde seg på fotballbanen som hun pleier. Hun holder på å gå på veggene her, og jeg må innrømme at hun går meg litt på nervene om dagen   🤣. Hun kan det å irritere på seg gråstein til tider🤣

Vi får nå håpe de finner ut av det ganske raskt, og at hun kommer seg tilbake i form igjen. Før legetimen valgte vi å ta helgehandlingen, og der kom jeg over noen nydelige roser. Etter gårsdagens påkjenninger så valgte jeg å påskjønne meg en belønning fordi jeg fortjener det! Og når man ikke har en mann som kjøper blomster så må man gjøre det selv 🧡

Denne helgen blir tipp topp for vi har litt planer. I morgen er planen å dra på fotballbanen med Isak, for som han sier : ” jeg skal trene med dadda”. Så da får storesøster lære bort litt av sine fotball ferdigheter til lillebror. Etter det er vi blitt invitert på middag hos mine foreldre, raspeball står på menyen, min favoritt middag, nam nam. På søndag kommer min bror på besøk med tantebarna mine. Så jeg har mye å se frem til i helgen. 

Snakk om å irritere på seg gråstein, nå tar min datter helt av her. Ut av høyttalerne ( som til opplysning er skrudd opp på maks volum), ruver nå “ti ting” av Emir, mens hun danser rundt meg. Takk og lov for at hun har en avtale om ikke så lenge. Nå lukter det deilig middag her, så nå må jeg få av denne musikken slik at jeg får litt matro. Ønsker dere alle en fortreffelig kveld…. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *