Ferdig med Botox 😄

Categories Blogg

I dag var det igjen tid for ny Botox injeksjon. Jeg grugledet meg i hele går. Det er så JÆV…Vondt å ta, men utrolig godt når det er over. Så i dag startet dagen min 0800, og for meg som er vant med å ligge til 10.00, så var det tøft å stå opp to timer tidligere enn vanlig. 

Se bort i fra mine hårete legger 😂

Det er jo ganske så kult at litt Botox kan gjøre så store underverker. For meg fungerer dette ihvertfall optimalt. Selv om det er et smerte HELV… Å gå igjennom, så er det faktisk verdt det. Men jeg skjønner ikke de som legger seg ned frivillig for å kvitte seg med rynker, det hadde jeg ikke klart. På ultralyd bildet over ser dere muskelen min. Grunnet alle spasmene i leggene mine, så blir musklene mine fryktelig stive og harde, og det er derfor det gjør så vondt å ta disse infeksjonene.

Forestill deg at du er på trening og trener hardt. Musklene dine jobber hardt under denne økten. Men når du kommer hjem og slapper av, så slapper også musklene dine av, de får en pustepause. Mine muskler derimot slapper aldri av, de jobber hele dagen, og det er dette som er spasisitet. Dette medfører mye stivhet i kroppen, kramper og smerter. Dette hjelper Botox mot. Stoffet tvinger muskelen til å slappe av, og selv om jeg ikke blir kvitt alle spasmene, så blir det ihvertfall bedre. 

I dag har det virkelig gått i ett. Først var det Botox, så var jeg ikke før kommet hjem før det var tid for ansvarsgruppe møte. Men jeg vil heller ta alt på samme dag, enn å dele det opp på flere dager. Da blir jeg fort ferdig med det, og kan nyte de neste dagene med god samvittighet. 

Det har oppstått et nytt problem i heimen. Jeg har jo nevnt tidligere at min mann har problemer med å våkne om natten dersom det er noe. I natt våknet Isak. Jeg ligger jo nede, så jeg hører ingenting. Men min datter ligger vegg i vegg med soverommet til min mann og Isak. Han har ropt og skreket sånn på sin far i natt at min datter også våknet. Men våknet far selv?? NEI!!! Jeg vet snart ikke mine arme råd. Uansett hva man prøver å vekke han med så er det nytteløst. Jeg tar imot alle råd med takk. Her må det tenkes utenfor boksen. 

Før jeg kan ta fri resten av dagen, så har jeg litt jobb og gjøre først. Jeg må svare på noen mailer og ta noen telefoner. Det er alltids noe å ta seg til for en husmor. Men når jeg er ferdig skal jeg virkelig nyte kvelden. Jeg har allerede begynt å lade opp med “Sia” klingende ut av høytalerne her. Nyt resten av dagen folkens….. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *